Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan elterjedt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan elterjedt az egyedülálló 40-es nők körében, hogy 20-on éves srácokkal kavarnak?

Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 13:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Mert rájöttek, hogy ez a móka nem csak a férfiaknak jár.
2016. júl. 7. 13:57
 12/26 anonim ***** válasza:
64%
Mert a vonzalom kor független. Csak a társadalom próbálja ezt korlátok közé szorítani. Mert ha a 20 éves csávók 40-es nőkkel lennének, akkor még kevesebb gyerek lenne.
2016. júl. 7. 13:59
 13/26 anonim ***** válasza:
Ismerek én is pár ilyen 40 körüli csajt. Azt látják, hogy velük egy kulturáltsági, fittségi szinten levő elvált gyerekes férfiak komoly kapcsolat helyett inkább fiatalabb, akár egyszerűbb, de csinos csajokkal szórakozgatnak. Ha meg már komoly kapcsolatot szintjüknek megfelelő, náluk nem jóval öregebb férfiaktól nem nagyon remélhetnek, akkor inkább ők is szórakoznak fiatal, akár kicsit egyszerű, de jó testű srácokkal.
2016. júl. 7. 14:17
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek ilyen korban legaktívabb a szexuális életük ezért
2016. júl. 7. 14:23
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Mert nem tudnak méltósággal megöregedni.

Vörösre festik a hajukat, felhúzzák a nyakukig a nadrágot, hogy az kihangsúlyozza a lógós pi_nájukat, tiniknek való ruhákban járkálnak.

Ha fiatal fiúval kavarnak, akkor azt érzik hogy még ők is kellenek valakinek.

2016. júl. 7. 14:31
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

25 vagyok és egy 45-ös nővel kavarok. Elmondása szerint szexuálisan remekül összeillik a két korosztály, mert Ő egyfolytában csak kívánja, de a korabeli pasik nem mind bírják úgy... vagy csak 1x-2x, nincs annyi "patronjuk". (kivételek vannak)

És hát mivel én is állandóan kanos vagyok...

2016. júl. 7. 15:27
 17/26 anonim ***** válasza:
1-2 kivételtől eltekintve URBAN LEGEND.
2016. júl. 7. 15:34
 18/26 anonim ***** válasza:

17: Ez pont olyan, mint hogy a legtöbb lúzer srác (mint én) urbán legend-nek tartja hogy van férfi, aki 2-3 év alatt 100 nővel tud szexelni. Egészen addig amíg az nem véletlenül az egyik barátja/haverja lesz aki ilyet csinál.

Szerintem nagy-nagy butaság hogy nem hiszünk el dolgokat csak azért másoknak, mert mi magunk képtelenek lennénk azt utánozni

Csak mert te képtelen vagy 25 évesen 40 éves szép nőkkel dugni, másnak miért ne sikerülhetne? Csak mert te képtelen vagy egy év alatt 20-40 nővel dugni, más férfinak miért ne sikerülhetne?

NEM SZABAD MINDIG MINDENBEN MAGUNKBÓL KIINDULNI

2016. júl. 7. 16:13
 19/26 anonim ***** válasza:
Képtelen te vagy, én pont azok közé tartozom, akiknek általában idősebb barátnői vannak.
2016. júl. 7. 16:18
 20/26 anonim ***** válasza:

9:

"Intelligens, tökös, jól kinéző srácnak tartom magam"

és

"Lehet ha megvárom míg 25-26 leszek, akkorra és utána már a 35-50 éves puncik könnyebben megszerezhetőek lesznek."

Nagy a kontraszt.

2016. júl. 7. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!