Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire beteg, hogy plüssállattal szoktam maszturbálni? 18/L
szerintem nincs baj vele. en plussmacival alszom minden szexualis indulat nelkul, mert kulon szobank van a ferjemmel, o korai kelo en kesoig alszom. de a macimat csak olelni szoktam nem molesztalni;-)))))
jo a macinak is vagy mar beletorodott?
Hááát...Szerintem nem full okay ,bár azért nem is a véresszarosalázospisinyilvános fétis határát surólja.
Egyszer egy csaj ismerősöm mondta ,hogy neki kis korából egy plüssmacija van ami ilyen majdnem 2 méteres. És próbált már vele masztizni ,de azt mondta ,hogy nem sikerült. Nekem meg most eszembe jutott az ,hogy volt olyan még kiskoromba ,hogy egyedül voltam otthon és nagyon beindultam és hát volt a plüss ló... Nagyon bevoltam fordulva és elkezdtem tolni hátulról ,úgy ,hogy nem volt lyuk...Nem tudom ,de ezt szerintem elkönyvelhetem életem legbetegebb emlékei közé. Kiskoromba annyi hülyeséget csináltam ,te jó ég. :,DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!