Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a nőket kérdezném akik hányós típusok és a
párjuk kedvéért lenyelték a spermát, hogy küzdötték
le a hányást?
Hát ha téged ugyanolyan érzés fog el, amikor meglátsz egy péniszt vagy egy gennyes pattanást, akkor elég beteg lehetsz. :))
2016. júl. 6. 16:14
Tízes, irigylem a pasid :D
2016. júl. 6. 16:25
Attól még, hogy sokaknak ez könnyen megy, még nem kell mindenki mást hisztisnek nevezni! Nem mindenki egyforma, és baromira nem direkt csinálják. Igazán lehetne bennetek egy kis empátia. Biztos rengeteg dolog van ami számotokra nagyon nehéz, mások, akiknek meg gyerekjáték, mégsem röhögnek neki. Én pl nagyon érzékeny vagyok az ízekre, egyszer próbáltam csak megenni valamit amit nem akartam, valaki kedvéért. Hát mondanom sem kell, hogy egy kanál után konkrétan szájzárat kaptam annyira képtelen voltam lenyelni. Konkrétan nem engedelmeskedett a torkom amikor nyelni próbáltam. Megkóstolni, lenyalni valahonnan oké, mert akkor én kontrolállok mindent, csak úgy bele a számba, fúj soha... Senkiért nem fogok ilyet megtenni, mert szerintem egy kapcsolat nem arról szól, hogy eltűrjek dolgokat amik nekem nem jók.
2016. júl. 6. 16:46
Nem csinálok olyat a másik kedvéért, amitől elhányom magam, vagy ami fàj.
Így nincs szájbaélvezés, sem análszex.
Nem vagyok jótékony szolgálat, sem áldozat.
Most majd jön a lepontozás a sok menő, bevállalós RABSZOLGÁTÓL, meg azoktól a paliktól, akik azt hiszik, a szex csak róluk szól... de le$zarom.
2016. júl. 6. 16:55
13, mint mondtam, alapvetően én is hányós vagyok, így tudom, hogy ez nehézség lehet, nem is erre a kategóriára gondoltam. De egyértelműen műbalhézik az, aki gennyes pattanáshoz (nem is értem, komolyan) hasonlítja a barátja spermáját. Az ilyen ne szexeljen.
2016. júl. 6. 17:01
"Fujj.. Hogy vagytok képesek lenyelni meleg testnedvet? Undorító." Miért, te megvárod, míg kihűl? :)
2016. júl. 6. 17:16
Jaj de finnyások vagytok. Azt hiszitek a puncitok mindig jóízű? Hát el vagytok tévedve. Nekem meg ezektől a hisztiktől van hányingerem, akkor lépjek le közbe? Mennyire tetszene lányok? :))
2016. júl. 7. 13:36
17: Ahogy a punci, a fa$z is nedvedzik szopás közben. Azért az kicsit más, mint a végén egyben lenyelni fél deci g€cit.
De verd egy pohárba, hirtelen hajtsd le, és várjuk a véleményt.
2016. júl. 7. 13:43
Egyáltalán nem hisztizek,de ez akkor is undorító. És egy pattanás meg a pénisz látványa sem ugyanaz Számomra,de a benne lévő nedvek kb igen. Az egyik elpusztult fehérvérsejetek meg sejt maradványok, a másik pedig tejsav,meg nyomelemek,himivarsejt. Váladék,váladék,nekem egyremegy.. De ettől nekem miért ne tetszhetne a hímvessző? Igen is tetszik,de Köszi nem nyelek le semmit ami abból jön,de nektek egészségetekre,jó csapolást. Fuj
2016. júl. 7. 15:39
kedves 10. azért a testnedv(sperma) és a gennyes pattanás közt van némi különbség.
-az egyik gyermek nemzésre alkalmas.
de ha örökre bent marad sem történik semmi.
-a másik pedig váladék,olyan anyag(ok) amiket a test kilök magából.
ha te ezt a 2így egykalap alá veszed akkor ne csinálj gyereket,mert lehet,hogy csak egy genny kupacnak látnád.
2016. júl. 7. 20:39
Kapcsolódó kérdések: