Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége elégedetlen a péniszével? Esetleg
joggal?
Figyelt kérdés
Rengeteg olyan kérdést olvasni, hogy elég nagy-e, elég vastag-e, szép-e, stb. Az emberben azt a benyomást kelti, hogy a férfiak többsége elégedetlen a péniszével.
Bevallom, én sem vagyok ez alól kivétel, noha nekem nem a méretével van bajom (szerintem elég hosszú és vastag), inkább azzal, hogy körül lettem metélve kicsiként és nem igazán vagyok kibékülve a hátramaradt heggel. No meg szerintem a makkom is túl nagy arányaiban véve...
Szóval a legtöbb férfi elégedetlen magával? Joggal vannak aggályaik? (utóbbit lányoktól kérdezem)
Elégedetlenek, de valójában csak nem tudnak bánni vele, nem tudják használni, nem tudják mi jó a nőnek és kimerül annyiban a tapasztalatuk, hogy csak be kell dugni egy lyukba. A tudatlanságukat meg arra fogják, hogy kicsi, vékony, balra görbül...stb...
2016. júl. 5. 20:13
22/32 anonim válasza:
Nincs ""kisebbrendűségi komplexus""-om, már eddig én csak Kisebbségi komplexusról hallottam, mert a leírásod alapján olyan a farkad mint egy hosszú virsli. Ilyen vastagsághoz nem 20 centi illik, valószínűleg benyomtad a vonalzót a medencecsontodig.
2016. júl. 5. 20:15
23/32 anonim válasza:
Illik? Miért, hol van olyan, hogy illik? :D Nem tudtam róla, hogy a péniszméretre szabvány lenne...
Egyébiránt azért egy virsli sokkal vékonyabb, úgy 2cm. :D
Te láttál már rúdvibrátort? Na az pont ekkora kb.
(Amúgy én nem küldözgetek a farkamról képet, bocsi. Tudom, hogy gyik, de kinőttem ebből a korból, köszönöm.)
2016. júl. 5. 20:18
24/32 anonim válasza:
Persze, hogy nem szabvány, ahogy semmilyen testrész sem szabvány, de azért egy 190 centiméteres ember sem mászkál 39-es lábbal mondjuk.
2016. júl. 5. 20:20
25/32 anonim válasza:
Elégedett vagyok vele. Se nem rövid, se nem túl hosszú, ráadásul vaskos kellőképpen, arányos, formás makkal. Nők mondták. A technikád számít igazán, figyelmességed.
2016. júl. 5. 20:20
26/32 anonim válasza:
#24 ez igaz. Nekem ez a méret 187 centihez társul. A lábam meg 46-os. :D De a vastagság más kérdés. Van akinek meg mondjuk 15cm, de 5cm vastag... ez annyira változatos. Mint ahogy két egyforma punci sincs. Mondjuk az is igaz, hogy eddig az összes partnerem anyuka volt, aki már szült... :D Fiatal lánnyal még nem voltam, szóval nem tudom, hogy úgy elegendő lenne-e. (tudom, létezik hüvelytorna, de egyik partnerem sem művelte)
2016. júl. 5. 20:23
27/32 anonim válasza:
én elégedett vagyok vele pedig csak étlagos 18/4.6
mondjuk jol birja a kiképzést
szeretik a nők. :-o
2016. júl. 5. 20:53
28/32 anonim válasza:
Kuldhetsz kepet
26/N
2016. júl. 5. 20:55
29/32 anonim válasza:
Igen, mivel megy a nyugtatás, meg a kamuzás arról, hogy ilyen 12cm-et átlagnak hazudnak. Ez bőven kicsi méret, nekem ekkora és sajnos eddig csak negatív tapasztalatom volt, mer vékony is 3,5cm. Egy igazi genetikai szemét vagy, amit a nők is tudnak miután meglátják, hogy kicsi a szerszám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!