Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége elégedetlen a péniszével? Esetleg joggal?
Rengeteg olyan kérdést olvasni, hogy elég nagy-e, elég vastag-e, szép-e, stb. Az emberben azt a benyomást kelti, hogy a férfiak többsége elégedetlen a péniszével.
Bevallom, én sem vagyok ez alól kivétel, noha nekem nem a méretével van bajom (szerintem elég hosszú és vastag), inkább azzal, hogy körül lettem metélve kicsiként és nem igazán vagyok kibékülve a hátramaradt heggel. No meg szerintem a makkom is túl nagy arányaiban véve...
Szóval a legtöbb férfi elégedetlen magával? Joggal vannak aggályaik? (utóbbit lányoktól kérdezem)
alapból mi ez a 4,1 cenis átmérő meg hasonló fas*ságok? ugyan már
ti tolómérővel méregetitek a farkatokat?
a lányokról meg már ne is beszéljünk, nagyon nagy k_rvának kell lenni HOGY VALAKINEK EGY FAROK ÁTMÉRŐJE IS FONTOS LEGYEN CM-RE PONTOSAN
Azt sem tudják a (normális) nők, hogy mi az
A 20 centi meg már gyk standard, ezt is megszoktuk, nem 19.7, nem 21.2, nem 18.6
KIBA_ZOTT 20 CENTI MILLIMÉTERRE PONTOSAN MINDENKINEK
Hülye vagy, bocsi. :D
4,1 hogyan? Oszd el a 13cm-t Pi-vel. :P Na ÍGY!
Én is ledöbbentem mikor ezt mondta. Megkérdeztem, hogy tudja-e mennyi az annyi, vagy csak nagyot mond. Azt mondta, igen. Azt mondta, a vibrátora is akkora. Mondjuk később kiderült, hogy a város lotyója, szóval örülök, hogy nem lett semmi vele.
Amúgy érdekes... ha kiderül, hogy 20cm a szerszámom, egyből kamugép vagyok. Na ezért szeretek a GYIK-en lenni. :D Ember, én értem, hogy nem tudod elképzelni, tényleg... de ez hol GYIK átlag? Ahogy olvasgatom itt 16-17cm az átlag. Amúgy sem büszkélkedésből írtam, épp ellenkezőleg. De te habzó szájjal lepontoztál. Áh, nem is írok normális kommenteket inkább, kár rád a hsz is.
Nem pontoztalak te szerencsétlen, de most megtettem, csak hogy igazad legyen. :D
A 16.5 centis magyar átlag is csak a hozzád hasonló kamugépek miatt jött ki, mert minket és a franciákat bemondásos alapon mértek, nem csoda, hogy mi ketten lettünk az elsők. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!