Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem magamat. Miért hagyom hogy egy nagyon jóképű fiú a péniszével uralkodjon felettem?
Mert a fejed gyengébb a puncidnál.
Ez a te hibád,meg is érdemled a sorsod.
egyrészt lehet önbizalomhiány. de szerelmes is lehetsz lila köddel, ami talán most kezd felszállni. vagy most tör fel benned némi sub hajlam,vagy mint sok fiút de kevesebb lányt jellemez: szexcentrikus vagy, és magáért a szexért szereted a szexet, s nem a párkapcsolat kiteljesedéséért :-)
pontosabbat beszélgetés után lehet mondani, a leírtakból én ezek közül tippelnék valamelyikre
Mert te magad is tisztában vagy vele, hogy nincs más értéked mint annyi, hogy szétteszed a lábad s végén meg tövig benyeled és vigyorogva játszol a spermájával a nyelveden, miközben a 16. videót tölti a netre rólad.
Ha nem így lenne, s tudnád, hogy van más értéked, akkor nem hagynád magad egy élő lyuknak tekinteni, s lenne önbecsülésed.
Egy darabig még nem is lesz, sajnos.
Mondjuk simán megismernélek személyesen én csípem az ilyen csajokat.
Elo lyuk, lol! Abszolut lol!
Tetszik ez a hozzaallas par no reszerol. Ilyennek is lennie kell! En is voltam fiatal. Orulok, hogy kinottem belole.
Szerintem nem a peniszevel uralkodik feletted, hanem nem tudsz a huvelyednek parancsolni. O a szerepet jatsza, te a tiedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!