Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezen az oldalon vannak normális pasik?
Figyelt kérdés
Vagy csak szexuálisan abberáltak, nőgyülülölők, teljesen antiszociálisak stb?2016. júl. 5. 19:02
11/24 anonim válasza:
És az miért fontos? Ez csak egy fórum oldal, ahol mindenféle ember irkál, ki megalapozottabban, ki kevésbé, ki indulatból, ki így-úgy-amúgy.
12/24 *fahéjas#Alien* válasza:
Egy kicsit mindenki zakkant a maga módján, ami jó is... unalmas lenne a normális skálán mozogni, bármiféle utópisztikus vonulatot jelentsen a normálisság.
15/24 anonim válasza:
Tudod az a baj, hogy sok lany altalanosit, hogy csak gyokerek vannak. Es amikor irok egy tok kulturalt privatot a temaval kapcsolatban, annyira nem meltatnak, hogy vissza irjanak. Pedig a vicc, hogy nem vagyok se ronda, se antiszoc, nogyulolo meg vegkepp nem...na ezt rakd ossze
16/24 A kérdező kommentje:
ma 19:09
160-at sem érem el, előző barátom 170 körül volt xdd
a rondaság mer relatív
2016. júl. 5. 19:24
17/24 anonim válasza:
Én sem aberrált, sem nőgyűlölő, sem antiszoc nem vagyok, mégsem tartanál normálisnak. :DDD
Amúgy vannak.
18/24 anonim válasza:
En is normalis vagyok, a hangok is azt mondjak. 24/F
20/24 anonim válasza:
Ma kezdtem el normálisabban használni az oldalt, és már vagy 10 társkeresős levelet kaptam..😂
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!