Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezen az oldalon vannak normális pasik?
Figyelt kérdés
Vagy csak szexuálisan abberáltak, nőgyülülölők, teljesen antiszociálisak stb?2016. júl. 5. 19:02
2/24 anonim válasza:
Vannak, mint ahogy normális nők is.
3/24 anonim válasza:
Mi számít normálisnak? Mi számít aberráltnak nálad?
4/24 Titok 20+/f válasza:
Egyiksem vagyok a felsoroltak közül és igen vannak normális pasik(én és a többiek)
6/24 anonim válasza:
Az vagyok, köszönöm. Mondjuk épp most olvastam pár férfigyűlölő kommentet, de... áh, mindegy is. :D
25F
7/24 anonim válasza:
szerintem vannak, de relatív a normális...
én általában lányokkal levelezek, de volt amikor tök jól eltudtam dumálni srácokkal is, tök normálisnak tűntek...
mind2 nemből vannak normálisan és problémásak is...
23F
8/24 anonim válasza:
Normális vagyok, de ronda és alacsony, így nem sokra mész velem.
10/24 anonim válasza:
Vannak, de maximum unaloműzésre használják az oldalt, nem ismerkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!