Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Dugnátok egy terhes csajt?
Érdekelne hogy ki hogy áll ehhez
egyedül maradtam pocakosan és nyilván a gyermekem az első de az embernek vannak szükségletei nem tudom van-e értelme így ismerkednek
kellenék-e valakinek
Azzal hogy van pocakod egyáltalán nem vagy visszataszító, sőt nagyon is szexi tud lenni.
Ami miatt a férfiak nem akarnak ilyen kapcsolatot, az a következmény, hogy lesz egy gyereked mástól.
köszönöm minden válaszolónak tényleg vissza adtátok bennem a reményt :)
Annyit jegyeznék meg hogy nem szex partnert keresek ezen az oldalon hanem a férfiak véleményét szerettem volna kikérni erről a témáról!!!
És nagyon pozitívak vagytok köszönöm :)
Most már tudatosult bennem hogy nem velem van a gond :)
Köszönöm nektek tényleg nagyon padlón voltam de mosolyt csaltatok az arcomra :)
sokan érdeklődtök mi történt velem azóta hát röviden tömören semmi változás és már nem is szeretnék mint azt többször leszögeztem csak véleményekre voltam kíváncsi nem szex kapcsolatot szeretnék
el vagyok magammal aztán ha meglesz a pici remélem sikerül találnom egy normális férfit aki elfogad babával együtt és szeret minket ha már az apukája nem :)
legyen szép napotok
sok sikert :) szép napot :)
23F
Simán.
De más gyerekét nem szívesen nevelném...vagyis talán igen,de szeretnék sajátot. Csakhogy a kínai családmodell tetszik azaz 3ember a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!