Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek? Valaki hasonlo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Valaki hasonlo helyzetben?

Figyelt kérdés

Most jottem ossze egy sraccal,mar regota ismerkedunk. A helyzet az,hogy tegnap szexeltunk volna,de kudarcot vallott a dolog,ugyanis atlagon feluli penisszel rendelkezik.

Ezt eddig nem mondta,de tegnap szo szerint sokkot kaptam. Nem eleg hogy hosszu,borzaszto vastag is. En nagyon birom es kedvelem, vegre talaltam egy ertelmes fiut,eleg vicces lenne azzal az indokkal szakitani vele hogy nagy a farka. Nem szeretnek vele,de en nagyon szuk tipus vagyok. Sikositoval meg nem probaltuk mert pont nem volt keznel,de tuti beszerzek egyet. Valaki hasonlo helyzetben?

2016. júl. 4. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ne ess ketsegbe. Probalkozzatok. Ott egy baba is kifer am ...

Sikosito, sok elojatek tagitassal es csak ovatosan. Probalkozni akar hetekig.

Addig is amig nem jon ossze a behatolas oralis szexel el lehet jutni a csuxsra.

Hajra! ;)

2016. júl. 4. 14:35
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen en is ezzel vigasztaltam szegenyt.

Ha egy baba kifer eselytelen hogy ne menjen be :)

Csak szerintem meglattam,es egybol osszeszukultem a latvanytol,nem tudtam kellokepp ellazulni mert feltem hogy fajni fog. Ez is lehetett a baj.

2016. júl. 4. 14:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem irigyellek, nem lehet könnyű. Viszont ne add fel, elég gáz lenne, hogy úgy szakítasz vele, hogy meg sem próbálod. Persze van, hogy nem vagytok kompatibilisek, az én párom is elég szűk és egy átlag méret is (mint amilyen az enyém), már sokszor fáj, ha nincs beindulva.

És kicsit 22-es csapdája, mert minél jobban be van indulva, annál szűkebb.

Ami szerintem segíthet:

- síkosító, sok, de ezt már írtad

- petting, ujjazás, hogy kicsit tágulj

- talán 1-2 orgazmus előtte, hogy ellazuljanak bent az izmok

- talán neki is 1-2 orgazmus, akkor már annyira nem kemény

- ellazulás, a punci felveszi a formát, bármekkora, csak ha ráfeszülsz akkor nehéz

Ahogy olvastam pl egy nagy dildónál előtte kis dildóval melegítenek be, ott 1-2 orgazmus és akkor már könnyebben megy a nagyobb.

Van egy ismerősöm akinek hasonló kapcsolata van, vele beszéltük, hogy náluk is a szex így kezdődött, aztán szép lassan ráérzett és hozzászokott. Nem ment egyik napról a másikra, kellett idő, de nem lehetetlen, szóval ha úgy érzed a pasid megér ennyi idő és energia belefektetést akkor csak tudd, hogy egy idő után sikerülni fog.

2016. júl. 4. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!