Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Röviden arról lenne szó, hogy van egy srác, aki egy ideig fűzögetett. Addig-addig fűzögetett, mígnem teljesen hatalmába kerített, és oda lettem érte. Sajnos ő csak alkalmi kapcsolatot akart, amin én sokáig morfondíroztam, de végül beadtam a derekam, mert annyira belehabarodtam. Utána rosszul is éreztem magam, és meg is írtam neki, hogy ezt így nem akarom, mert én nem csak testi kapcsolatra vágyom, ő viszont tudom ennél többet úgysem akar. Nem tudom, hogy jól tettem-e mert az igazság az, hogy nagyon hiányzik, és titokban még mindig abban reménykedem, hogy egyszer majd írni fog. Kicsit szánalmasnak érzem magam, de a helyzet az, hogy hiszek az igaz szerelemben, ez viszont így nálam nem fér bele. 23/L2016. máj. 15. 19:34
2/5 anonim válasza:
Igen van valaki hasonlo helyzetben..sőt..
Talan rosszabban :)
En tul keson mondtam nemet.
Es most szenvedek mert hianyzik,de nincs mit tenni..
20/L
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom második :(
Ha gondolod privátban elmesélheted :)
Lelkileg meg mihamarabbi jobbulást kívánok :)
2016. máj. 15. 19:44
4/5 anonim válasza:
Jaj nem szeretnelek untatni :)
Koszonom..neked is minden jot :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nem untatnál :) akkor nem mondtam volna, hogy írjál
2016. máj. 15. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!