Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti Livejasminon szívesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti Livejasminon szívesen néznétek egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

21 éves, MILF (van egy 1 éves lányom), vörös haj, zöld szem, 165 cm/52 kg. Nincs striám, tetoválásom, piercingem.

Otthon vagyok a lányunkkal, a férjemnek felhoztam, hogy így tudnék egy kis pénzt keresni, ő nem bánná ha ezt dolgoznám. Nem egy álommeló, de nem érzem úgy, hogy ez egy elítélendő munka lenne, és kell a pénz.

Ti néznétek egy ilyen lányt, fizetnétek neki? Illetve aki jártas ebben az oldalban, miket szoktak kérni privátban? Kell, hogy legyen néhány segédeszközöm, vagy ilyenek?

2016. júl. 3. 21:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Meg kell, hogy legyenek dildóid, vibrátoraid, dugóggéped.. :D, de én inkább "a szomszéd lány" karaktert venném fel, mert mindenki annyira dögöd akar ott lenni, hogy már kiveszik belőle az emberség. És akkor vesznek észre, ha valamivel különbözöl a többitől.
2016. júl. 4. 17:55
 22/25 anonim ***** válasza:
Am beszéltem már sok valós prostival is, nincs benne semmi. Buta emberek rágódnak rajta, az értelmes meg elfogadja, vagy nem túráztatja magát rajta. Szerintem nincs benne semmi, ha szereted, csináld. Mindenki szexel és mindenki szereti is.
2016. júl. 4. 17:58
 23/25 anonim ***** válasza:

14-es!

Igazad van. Ő nem rbanc, hanem kva!

2021. aug. 23. 18:43
 24/25 anonim ***** válasza:

22-es!

Mi köze ennek a szexszeretetéhez, te retard?

Nem jutott el az agyadig, hogy van egy lánya is, te szerencsétlen?

2021. aug. 23. 18:44
 25/25 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nem vagy Milf.

Ha van egy lányod, akkor minek akarsz kválkodni? Lehet te ezt normális melónak tartod (mert primitív vagy, aki ráadásul agyatlanul szült fiatalon), de a lányod lehet nem lesz olyan szarember, mint te!

2021. aug. 23. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!