Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Négereknek tényleg büdös a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Négereknek tényleg büdös a szaguk?

Figyelt kérdés

MErt én a minap éreztem, és halottam ezt több embertől.

Van valakinek közelebbi élménye" erről?

2016. júl. 2. 01:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
46%
De nekik meg te vagy a budos fogd mar fel :D Ez a bor pigmentacio kulonbsegebol adodik.
2016. júl. 2. 01:38
 12/20 anonim ***** válasza:
43%
Büdösek. Ahogy a cigányok is.
2016. júl. 2. 01:40
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen, a ciganyoknak is van jellegzetes szaguk, de még a gazdag ciányoknak is, mindegyiknek ugyanolyan
2016. júl. 2. 02:01
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

Elég sok baromságot írtak az előző válaszolók.Persze én sem vagyok expert,de az köztudott,hogy az egyedek genetikai azonossága a feromonok által nyilvánul meg.

Ha valakinek a testszaga (Nem a baktériumok által lebontott izzadság szaga,hanem maga a feromonoké)vonzó számunkra,akkor sikeres utódot vagyunk képesek létrehozni vele.

Nos,mivel a négerek genetikailag sokban különböznek tőlünk,ezért érezzük az ő feromonjaikat kellemetlennek,mert ez jelzi azt,hogy velük nem tudnánk sikeres utódokat létrehozni.A négereknek sem tetszene a fehér ember feromonja,ez igaz.

2016. júl. 2. 02:44
 15/20 A kérdező kommentje:
Hat sok feher nö van négerrel.Nem is értem a szaglásukat....
2016. júl. 2. 02:47
 16/20 anonim ***** válasza:
48%
14: te jó nagy hülyeséget írtál. Minden utód sikeres, ami nem sérült. Teljesen mindegy, hogy egyik néger másik fehér. Feromonjaik meg csak a nőknek vannak, férfiakban tesztoszteron van. De én is illat alapján választok párt, ettől függetlenül hülyeséget írtál.
2016. júl. 2. 07:21
 17/20 anonim ***** válasza:

A feromonok a természetben megtalálható kémiai vegyületek, melyek megtalálhatók az állatokban és az emberekben is. Szerte az élővilágban fontos szerepük van, mint a kommunikáció legelső formái. Segítik az állatokat a területük megjelölésében, a társak felismerésében és a nemi érdeklődést is jelzik. Az adott faj más egyedeiből váltanak ki viselkedésbeli reakciókat.

Görög eredetű szó, a phero (viselkedés) és hormone szavak összeolvadásával keletkezett. jelentése viselkedéshormon.

Az embereknél is fontos szerepet játszanak. A feromonok irányítják a nemi viselkedésünket és tesznek vonzóvá mások számára. Az első ilyen felismert feromon az androsztenon volt, amit a férfiak szervezete akaratukon kívül kiválaszt, és vonzza a nőket.

Kétféle feromon létezéséről tudunk jelenleg: az androsztenon és az androsztedion nevű tesztoszteronszármazékokról. Az androsztenon nőkben férfiakban egyaránt jelen van, míg az androsztedion kifejezetten a férfiak izzadságában és vizeletében mutatható ki.

Forrás : Wikipédia

2016. júl. 2. 13:08
 18/20 anonim ***** válasza:
50%
Hogy lehet ennyi hülyeséget írni. Ha valaki napi rendszerességgel tisztálkodik és használ izzadásgátlót az nem büdös, aki igénytelen és nem tisztálkodik rendesen az büdös. Ez független a börszíntöl. Ha te a keleti környékép putriban élö négerrel találkoztál, vagy olyannal aki menekültként az utcán meg menekülttáborokban tengödik akkor persze hogy rossz szaga volt. Én külföldön voltam igényes néger lánnyal és nem volt semmiféle kellemetlen szaga pedig én a szagokra nagyon kényes vagyok.
2016. júl. 4. 10:47
 19/20 Domiking12 válasza:
Tudok kiknek büdös a szaguk SZÓSZERINT? A kínaiaknak, kajak, édesapám is érezte már, de amikor én megéreztem, fúj, sokkal büdibbek lehetnek a négereknél!
2016. júl. 7. 10:06
 20/20 anonim ***** válasza:

Én vagyok a feromonos csávó :

Nos akkor tisztázzuk még egyszer.Ha valaki gyakran mosakszik akkor persze,hogy nem fognak érződni úgy rajta a saját feromonjaik,hiszen nincs mi érződjön,mert lemossák azt.De egy fehér ember,természetesen kellemetlenebbnek fogja érezni egy fekete vagy egy ázsiai ember izzadságát,mert genetikailag túl nagy a különbség az egyedek között.

Szexuálisan azokhoz szoktunk vonzódni,akikkel összeférhető a genetikai állományunk,tehát ne legyen túl hasonló,de ne legyen túl különböző sem,hogy ezáltal kiemelkedően sikeres utódot hozzunk létre.

Ez a dominanciából ered.pl.ahol két domináns barna szem gén található meg,az egyednek természetesen barna lesz a szeme.Viszont ha valahol egy domináns barna,és egy recesszív kék szem gén található meg ott a barna még jobban tud dominálni,mint abban az esetben ahol két barna volt,így az egyednek még sötétebb barna szeme lesz,mint annak,ahol barna-barna génpár lelhető fel.

Azért nem sikeres az utód vérfertőzés esetén,mert akkor nem tudnak a gének hasonlóságukból adódóan egymás felett dominálni.

Pl. ha egy férfi erős izomzattal,de gyenge csontozattal közösül egy olyan nővel,akinek erős a csontozata de gyenge az izomzata,akkor megvan rá az esély,hogy az utód erős csontozatú lesz és egyben erős izomzatú is,és ezt lehet sikeres egyednek nevezni,hiszen mindkét jó tulajdonságot magában hordozza.

2016. júl. 7. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!