Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki csalja rendszeresen a párját és nem derül ki, az mennyi idő után érez lelkiismeretfurdalást?
Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 22:37
11/13 anonim válasza:
Én nem csináltam rendszert ebből. 9 és fél év hűség után 1 hónap alatt 3 különböző palival csaltam meg az exem, akkor már tudtam, hogy a kapcsolatnak annyi. Aztán elmondtam neki, mi van, és elköltöztem tőle.
Én éreztem lelkiismeretfurdalàst egyből, nem is tudtam volna tovább fenntartani a kapcsolatot.
Egy működő kapcsolatban nem tudnám megtenni. És azt se értem, akik ezt csinálják, miért nem szállnak ki.
12/13 anonim válasza:
Tenyleges megcsalas meg nem tortent (es nem is fog), csak telefonszex. De nem erzek lelkiismeretfurdalast. Haldoklik a hazasaagom, valni nem akart (most mwg mar en sem fogok, mert teherbeestem) es rohadt jo erzes ujra azt a vagyat erezni valaki irant, amit mar 10 eve nem ereztem. Ugyhogy elvezem amig lehet, utana ugyis megint babazni fogok, nem lesz idom mas pasival ilyenekre
13/13 A kérdező kommentje:
Ment a zöld mindenkinek!
Köszönöm az őszinte válaszokat!:)
2016. okt. 7. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!