Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki csalja rendszeresen a párját és nem derül ki, az mennyi idő után érez lelkiismeretfurdalást?
Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 22:37
2/13 anonim válasza:
Aki rendszeresen teszi annak nincs lelkiismerete!!!!!!
4/13 anonim válasza:
inkább csak az elején, utána már nem nagyon, ha rendszeresen megy a dolog
5/13 anonim válasza:
7éven keresztül csaltam a páromat mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül.. volt, hogy úgy mentem haza, hogy előtte más lánnyal szexeltem és minden gond nélkül hozzábújtam utána nem volt emiatt soha semmi bűntudatom! aztán mintha 180fokos fordulatot vettem volna.. eljegyeztem és azóta egyszer sem tudtam megcsalni :D érdekes vagyok tudom :D
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
Neked is köszönöm utolsó válaszoló, hogy őszintén megírtad. Mindenkit felpontoztam!
2016. júl. 2. 08:20
7/13 anonim válasza:
Először a legelső pár alkalomnál éreztem, de utána 5 éven keresztül semmit. Csak amiatt, hogy hazudoztam és egy csomó pénzt költöttem a családi kasszából csajokra. Úgy kb 4-5 év után meg mint az utolsó: teljes fordulat, ismét hűséges lettem úgy kb 3 évig. Na ekkor is éreztem kis bűntudatot. Végül megint megcsaltam és el is hagytam. Ekkor is. Ma is beszélünk néha, és nyomaszt a bűntudat, hogy mit csináltam.
8/13 anonim válasza:
Több okom van rá, hogy megcsaljam mondtam már neki, hogy ez így nem jó, váljunk el, de nem akarja. Sosem volt lelkiismeretfurdalásom éppen ezek miatt.
9/13 anonim válasza:
7 éve nincs lelkiismeret furdalásom
erről az asszony tehet meg anyósom
ha nem uszitja ellenem a lányát meg van szex és nem zsarol a szexel akkor nem lépnék félre
10/13 anonim válasza:
Soha nem ereztem lelkiismeretfurdalast soha semmi miatt. Onzo egoista vagyok. Egyik exemen a mai napig tudok nevetni hogy mekkora egy balek volt. Pedig oda se figyeltem a reszletekre.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!