Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyenek a férfiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés

Van egy pasi és szerintem tetszem neki ,mert elèg feltűnően szokott nézni. Tegnap is ott álltunk pár méterre egymástól,láttam ,hogy észrevett meg hogy néz,ez nekem is feltűnt egy kicsit közelebb mentem én is néztem,de csak ennyi. Semmi,nem értem miért nem közeledik? Tehát ott álltunk és néztük egymást.

Miért nem közeledik felém? Tetszhetek neki?

Én mit tehetek ilyenkor?

Annyira szar helyzet!

2016. jún. 30. 21:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%
Nyugodtan bánthatod érte, te lány vagy ezért neked azt szabad.
2016. jún. 30. 21:10
 2/15 anonim ***** válasza:
25%
Mert a legtöbb puhány. (Tisztelet a kivételnek.) Azt várják el hogy a csaj fusson utánuk és hogy a csajok lépjenek,de sajnos ez 2016. Ne csinálj semmit max mosolyogj rá hogy lássa hogy érdeklődsz felé,de semmiképp ne lépj te várd meg hogy ő kezdeményezzen!
2016. jún. 30. 21:11
 3/15 anonim ***** válasza:
81%

én nem vagyok ilyen, ne általánosits, kösz.

arra gondoltál már h esetleg te szólitod meg? vagy mit vársz ugy mégis? tehát nézed..semmi egyéb..szted neki ebből honnan kéne tudnia h temost arra gondolsz h tövig nyelnéd neki vagy épp egy pici pónit látsz a feje tetején mert szivsz valamit?

2016. jún. 30. 21:11
 4/15 Komolyan mondod? ***** válasza:
92%

Tehát mindenki néz mindenkit, de senki sem csinál semmit...! Kicsit életképtelen egy társaság.

"Miért nem közeledik felém?"

- lehet, hogy félénk és azért...

- nem tetszel neki

- lehet, hogy tetszel neki, de van barátnője

- az is lehet, hogy simán csak néz ki a fejéből...

"Én mit tehetek ilyenkor?"

Ha bátor vagy, akkor kezdeményezz!

Ha pedig nem, akkor továbbra is nézzétek egymást.

2016. jún. 30. 21:13
 5/15 anonim ***** válasza:
18%
Ha egy pasiról van itt szó, miért többesszámban írtál rólunk ? :O Talán féllábú kalóz vagy, hogy nem tudtál volna odaszambázni? :D Az élet sézpségei...
2016. jún. 30. 21:14
 6/15 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy a csajok fussanak a Férfiak után te nyomorult? Persze abba nem pusztulnának bele ha lépéseket tennének.

Amúgy mi a francot kell megint általánosítani?

2016. jún. 30. 21:20
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

Ez a kedvencem. Sok csak kijelenti, hogy ő nem nyomulós ri***c és ezzel szépen elhessegeti a kapcsolat kialakításával járó kellemetlenségeket.

És mit csinálnak? Semmit.

2016. jún. 30. 21:23
 8/15 anonim ***** válasza:
49%

Attol hogy te, szofisztikaltan, kulturaltan odamesz es megmondod hogy eszrevetted h nez, nem leszel ribi, es nem.adod konnyen magad, nem dol ossze a vilag. Nem minden pasi bator es nem azert, mert puhany. A nokkel szemben a legtobb pasi felenknek lett nevelve. Szulok, media, tarsadalmi elvarasok stb. Ti ezt soha nem fogjatok felfogni, milyen erzes lehet, de soha!

Aegtobb no mindent a pasitol var el, azt is hogy levegot vegyen helyette. Majd minden no tele sirja a neten, hogy a pasik benak

2016. jún. 30. 21:28
 9/15 anonim ***** válasza:
48%

Nyolcas vagyok.

Igen, a legtobb no harit es leveszi a vallarol a felelosseget, mondvan kozosen epitett kapcsolatot akar. De ha te holgyem csak elvarsz es megszabod kinek mi a dolga, nem csak.szexista vagy, de onzo. Mert ilyen hozzaallassal nem kozos a kapcsolat, csak.rolad szol.

Aztan vergodik a baratnoinek hogy a pasik nyomik es o hercegno ofelsege tokeletes

2016. jún. 30. 21:31
 10/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy félénk. Hasonló cipőben járok, csak én srácként. Van egy csajszi melóhelyen, de mivel önbizalmam 0, ezért úgy gondolom, hogy esélyem sincs nála. Ezért inkább meg sem próbálom.
2016. jún. 30. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!