Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az olasz nők szőrősek ott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olasz nők szőrősek ott lent és az olasz férfiak ezt szeretik?

Figyelt kérdés
Àltalànossàgban ugye az olasz fèrfiak nem igazàn borotvàlkoznak ùgy mint pèldàul a magyarok. Hónalj,fanszőrzet stb. Az olasz nőknèl hogy van? Ők is olyan szőrösek? Az olasz fèrfiak a szőrös nőket szeretik?
2016. márc. 28. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem is kifejezetten azt szeretik de jóval elfogadottabb náluk. A többi mediterrán országban is.
2016. márc. 28. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet oda kéne költöznöm.. a szőrös lányokat szeretem :P
2016. márc. 28. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
34%
Fúj bmeg épp eszem..
2016. márc. 28. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez emberfüggő, nem pedig nemzetiségtől...

Találkoztam én már csupasz giliszta, meg "ősember" olasz pasival is, szerintem ez a nőknél is így van.

2016. márc. 28. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, itt tényleg jobban elfogadott, mint otthon. A boltokban nincs is annyi féle borotva, gyanta, szőrtelenítő stb. mint otthon. Én kb. 1 éve élek itt és jelenleg olasz párom van, aki nagyon meglepődött, hogy én nem vagyok szőrös odalent. De az, hogy itt többnyire szőrösek a nők az nem azt jelenti, hogy a pasik jobban szeretik, csak itt ez a megszokott, hogy nem borotválkoznak.
2016. márc. 28. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!