Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az olasz nők is szőrösek mint...

Az olasz nők is szőrösek mint az olasz férfiak?

Figyelt kérdés
Jól tudjuk hogy az olasz férfiak nem borotválkoznak hónalj,has,mellkas stb. környékeken,a nőknél is ez van?:D
2014. szept. 18. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
25%
Még szőrösebbek! Térdig ér nekik!
2014. szept. 18. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Genetikailag szőrösek, de ez nem jelenti azt, hogy ne nyírnák magukat. Sokan borotválkoznak, de intim területeken náluk gyakran előfordul, hogy csak formára vágják, hogy se kislánynak, se ősasszonynak ne nézzék őket. Egy olasz barátom régebben ilyen és ehhez hasonló felméréseket készített, tőle tudom. Ő maga egyébként szívesen kedvére tesz az aktuális hölgynek borotválkozás terén is.
2014. szept. 18. 19:44
 3/3 anonim válasza:
Hát az én tapasztalatom az hogy a pasik már korántsem szőrösebbek a csajoknál... idén nyáron sokkal több szőrtelenített pasi lábat láttam, mint szőröset... A hónalj-mellkas meg alap szinte. Viszont láttam bajuszos csajokat is, és a szemöldök meg 90%ban nincs kiszedve/formára igazítva, míg a fiúknál ez is meglepően magasabb számban megvolt (messziről ordít a kiszedett férfi szemöldök szerintem, nem lehet nem kiszúrni). Ez persze nagyon függ a korosztálytól, nem bácsikról beszélek hanem, 18-35 év közötti fiatalokról.
2014. okt. 7. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!