Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet, hogy soha nem fog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy soha nem fog orálisan izgatni?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy a barátom még sosem nyalt.

Pedig beszéltünk róla, mondtam, hogy szeretem, szeretném érezni, de valahogy nem került rá sor. Nyíltan nem mondta, hogy nem akarja. De újra nem akarom felhozni a témát, viszont hiányzik.

Én szeretem őt így kényeztetni, mert szeretem csinálni, mindent megadok neki ami jólesik neki.

Nem tudom mit kéne tennem, hogy megtegye.

2016. jún. 30. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk addig nem szopod le.

Ha rákérdez, miért, akkor nyugodtan előhozhatod az okát.

2016. jún. 30. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
lehet volt egy rossz élménye és nem meri.. mutatsd meg neki h igenis finom és akarja, ne kényszeritsd hanem győzd meg h neki ez jó lesz :)
2016. jún. 30. 11:26
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves 2-es válaszoló, mégis hogyan?

Szóba hoztam, hogy vágynék rá, mert szeretem. Nagyon felizgat. Ennél többet mégis mit tehetnék, ha magától nem akarja?

2016. jún. 30. 11:41
 4/8 mantis religiosa ***** válasza:

Nyomj rá egy nagyadag tejszinhabot, és kérd meg, hogy nyalja le!

Ha laktózérzékeny, a tejszinhab helyett használhatsz lekvárt vagy csokikrémet.

Ha majd látja Rajtad, mennyire élvezed, rá fog kapni az " ízére " ! :-)

2016. jún. 30. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Zuhany után frissen üdén fektesd a hátára és kezd el sz*pni és közben finoman tedd a puncidat a szájára (69)...ha elkezdi nyalni akkor az aktus után rákérdezhetsz,h amúgy miértnem csináltamég meg h ezután csinálja...ha eltol vagy nem kezd el nyalni akkor meg azért kérdezhetsz rá.De mindenképpen beszéljetek erről...
2016. jún. 30. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem erzem magam jol a munkahelyemen, akkor valtok. Kapcsolat detto.
2016. jún. 30. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk rákérdezni és normálisan megbeszélni." Pista, szeretném, ha kinyalnál." Aztán erre vagy azt fogja mondani, hogy ok, de az is lehet, hogy meg tudod a valódi okát annak, hogy miért nem akarta/akarja eddig.
2016. jún. 30. 12:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is összefújta a szél korában egy bűzbarlanggal.

Vagy ő is szeretné, csak nem meri megtenni. Miért nem kérdezel rá?

Én másfél év után szántam rá magam, hogy orálisan kényeztessem a párom, mert undorító tapasztalataim voltak korábbról. Ő nem kérdezett, bennem megvolt a késztetés, de mégis be voltam tojva tőle. Aztán rájöttem, hogy egyáltalán nem erőszakos, tiszta, egyszerűen szeret engem és engem néz, így azóta előszeretettel szerzem meg neki ezt az örömöt.

2016. jún. 30. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!