Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy soha nem fog orálisan izgatni?
Arról lenne szó, hogy a barátom még sosem nyalt.
Pedig beszéltünk róla, mondtam, hogy szeretem, szeretném érezni, de valahogy nem került rá sor. Nyíltan nem mondta, hogy nem akarja. De újra nem akarom felhozni a témát, viszont hiányzik.
Én szeretem őt így kényeztetni, mert szeretem csinálni, mindent megadok neki ami jólesik neki.
Nem tudom mit kéne tennem, hogy megtegye.
Mondjuk addig nem szopod le.
Ha rákérdez, miért, akkor nyugodtan előhozhatod az okát.
Kedves 2-es válaszoló, mégis hogyan?
Szóba hoztam, hogy vágynék rá, mert szeretem. Nagyon felizgat. Ennél többet mégis mit tehetnék, ha magától nem akarja?
Nyomj rá egy nagyadag tejszinhabot, és kérd meg, hogy nyalja le!
Ha laktózérzékeny, a tejszinhab helyett használhatsz lekvárt vagy csokikrémet.
Ha majd látja Rajtad, mennyire élvezed, rá fog kapni az " ízére " ! :-)
Szerintem is összefújta a szél korában egy bűzbarlanggal.
Vagy ő is szeretné, csak nem meri megtenni. Miért nem kérdezel rá?
Én másfél év után szántam rá magam, hogy orálisan kényeztessem a párom, mert undorító tapasztalataim voltak korábbról. Ő nem kérdezett, bennem megvolt a késztetés, de mégis be voltam tojva tőle. Aztán rájöttem, hogy egyáltalán nem erőszakos, tiszta, egyszerűen szeret engem és engem néz, így azóta előszeretettel szerzem meg neki ezt az örömöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!