Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek ha egy jó hosszú szex után a pasitok arcotokra élvez? Vagy csak azért vagytok benne, mert a párotoknak akartok kedveskedni? Őszinte válaszokat kérnék, ha lehet!
Figyelt kérdés
arcra élvezés, nők, heteroszexualitás, ejakuláció2016. jún. 30. 00:49
21/31 A kérdező kommentje:
Kedves 14. ezt nem is tudtam !!!
Mondjuk ma már miből nem csinálnak felnőtt film változatot ???!!
2016. júl. 7. 10:34
22/31 anonim válasza:
Én konkrétan szeretem. Hiszen.. 1 tudom h neki jólesik. Nekem meg picit megalázó és az nekem adja :D
23/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat Kedves 22-ik !!!
2016. júl. 20. 09:35
24/31 anonim válasza:
Én nem engedem, mert megalázónak tartom. Ez a ffiak részéről egy dominanciára utaló magatartás, hogy ezzel zárják le a nővel való együttlétet. Ezt szerintem mindenki másként fogja fel, én megalázónak érzem, ezért nem engedem. A szájbaélvezéssel viszont nincs semmi bajom.
25/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm az Őszinte válaszodat Kedves 24. !
Csak egy valamit nem értek, hogy a szájba élvezés, akkor miért nem megalázó, ha ez igen !!! Hiszen ugyanúgy térdelsz a férfi előtt !!
2016. okt. 8. 19:58
26/31 anonim válasza:
Én sosem térdeltem még férfi előtt :) átlag lefektetem őket...
27/31 A kérdező kommentje:
Ááááá értem !!!
2016. okt. 27. 05:21
28/31 anonim válasza:
En kifejezetten kerem, h az arcomra lojjon, mert izgat.
29/31 A kérdező kommentje:
Kedves 28! Ennek kifejezetten örülök. És szereted azt ha minél jobban beteríti az arcodat vagy csak azt ha egy kevés megy oda?
2018. jan. 22. 18:05
30/31 anonim válasza:
Te valami fogyatekkal szulettel, hogy minden mondat utan szuksegesnek erzed a felkialto jelet vagy csak a demencia vitt le erre a szintre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!