Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen gyakran szexeltek ha épp nincs párotok?
Majd egy válás után lehet más is rájön, hogy a legjobb dolog, amikor összejön valakivel és reggel mindenki máshol folytatja az útját. Nem mással minden alkalommal ezt hangsúlyoznám, hanem egyvalakivel.
Csak előnye van..:-)
El lehet ítélni, de az én életem, az én döntésem, tudom miért teszem.
36/N
#11: Mi van talán érzékeny témát érintettem...?
Hadd döntsem már el én saját magam, hogy kitől tartom többre magam, mindenféle magyarázkodás nélkül, köszönöm.
Minek szemelyeskedsz?! Azért lesz valaki apáca, mert van önkontrollja és nem fér bele az életébe egy állítólagos "baráttal" összejárni dugogatni? Nevetséges komolyan, hogy lassan az lesz leszólva, akinek kell még érzelem, kölcsönös szerelem, bizalom a szexhez és nem elégszik meg annyival, hogy néha-néha beteszi egy ismerőse/barátja.
Mutasd már meg kérlek hol neveztem ezeket a lányokat r *ibancnak! Ja, hogy sehol? Az más.
Úgy hogy igen, számomra a szex csak párkapcsolaton belül létezik és ha éppen nincs kapcsolatom, akkor is tudok magamon utalkodni és nem futok rögtön egy ismerőshöz, hogy járjunk össze dugni. Ez az én véleményem, akinek nem inge nem veszi magára, és igen még mindig többre tartom magam ettől, bár nem hinném hogy magyarázattal tartoztam volna bárkinek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!