Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még más is aki csúnyának érzi a mellét? /kép/
Ez a kép viszonylag normálisnak mondható,de ennél sokkal rosszabbul szokott kinézni a mellem, például mikor én vagyok felül és csak lóg. és csak a nagy bimbóm látszik szinte. Utálom,legszivesebben megh-lnék,és nem akarnék így élni. SEnkinek sincs a világon ilyen csúnya melle. Tudom..
Szilikont nem szeretnék,mert nem tetszene, sima zsírfeltöltés,pedig nem javítana. Ráadásul kövér is vagyok, mert ha vékony lennék,lehet h annyira nem is zavarna a mellem. Mert ehhez az alakomhoz nagyobb mell illene. DE igy kövér vagyok, csúnya kis hegyes mellel,meg nagy bimbóudvarral. fuj
25L
Figyelj már te hisztis lányka! A volt barátnőmnek teljesen ugyanilyen mellei voltak és ő azt mondta, hogy ez az egyetlen dolog amivel elégedett magán, mert szerinte jók a mellei. Én is szerettem őket.
Nem tudom minek elégedetlenkedsz, de súlyos önértékelési zavarod van, ami miatt egy férfinak sem kellettél eddig, és nem is fogsz, mert ennél nincs kiábrándítóbb!
Lehetnél százszor rondább, kövérebb, nagy mellbimbóudvarral, vagy épp lógós mellekkel, és még úgy is sokkal több férfinak tetszenél, ha magabiztos vagy, és elfogadod magad. Semmit se számít a külsőd... Minden ott dől el, mennyire vagy határozott és mennyire tartod magad.
Nekem is hasonlo van...
Annyi, hoy meretre kicsivel nagyobb, es nekem a bimbom kb nem is latszik csak a bimboudvar..
Elore is allnak es nekem is lognak valamennyire...
Hat undorito.
Azert a tiedet jobban elfogadnam.
Az a gond h a media azt traktalja belenk, hogy csak a tokeletes, telt, kerek cicik a jok kicsi bimboudvarral.
Pedig a te melleiddel semmi baj sincs, kovernek se gondollak , teljesen normalis termeszetes noi melleid vannak.
De am a legtobbszor a lanyok nem szeretik a sajat melluket, pedig ahogy eszreveszem ahhoz h egy ferfinek ne jojjon be egy no melle ahhoz TENYLEG nagyon rusnya mellek kellenek (oszinten megmondom, olyan csunyakkal meg nem is nagyon talalkoztam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!