Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van még más is aki csúnyának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még más is aki csúnyának érzi a mellét? /kép/

Figyelt kérdés

[link]

Ez a kép viszonylag normálisnak mondható,de ennél sokkal rosszabbul szokott kinézni a mellem, például mikor én vagyok felül és csak lóg. és csak a nagy bimbóm látszik szinte. Utálom,legszivesebben megh-lnék,és nem akarnék így élni. SEnkinek sincs a világon ilyen csúnya melle. Tudom..

Szilikont nem szeretnék,mert nem tetszene, sima zsírfeltöltés,pedig nem javítana. Ráadásul kövér is vagyok, mert ha vékony lennék,lehet h annyira nem is zavarna a mellem. Mert ehhez az alakomhoz nagyobb mell illene. DE igy kövér vagyok, csúnya kis hegyes mellel,meg nagy bimbóudvarral. fuj

25L

2016. jún. 29. 14:47
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
80%
nem a melleiddel van baj,hanem a gondolkodasoddal
2016. jún. 29. 14:53
 2/32 anonim ***** válasza:
77%

Nincs ezekkel a mellekkel semmi baj!

Szerintem nagyon is jól néznek ki.

2016. jún. 29. 14:53
 3/32 anonim ***** válasza:
82%

Egyrészt egyáltalán nem tűnsz kövérnek a képen, bár sokminden nem látszik ott.

Másrészt mi a bajod a szilikonnal? Mármint, javítsatok ki ha tévedek, plasztikai műtéten kívül sokmindent nem tudsz tenni ezellen.

2016. jún. 29. 14:55
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj ezekkel a cicikkel. És nem nagyon hiszem, hogy kövér lennél. :D
2016. jún. 29. 14:56
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj nincs a melleiddel, te lány!

Az enyémek kisebbek és mégis szereti a párom.

És kövér sem vagy!

El kéne kezdened értékelned magad, egy nőt sem a melle határozza meg!

2016. jún. 29. 14:56
 6/32 A kérdező kommentje:
Szerintem meg undorító. Senki nem akarna velem így élni. Amúgy is mindig elégedetlenkedek,az is tönkreteszi a kapcsolatot. Úgyhogy nem is akarnék. Mert tudom h a pasi vágyna egy másik nőre akinek szebb kerekebb a melle. 25év alatt sem kellettem senkinek. Nem akartam ennél rosszabb képet kitenni,de rakhattam volna, akkor biztos nem ilyen válaszok jönnének.
2016. jún. 29. 14:57
 7/32 anonim ***** válasza:
70%
Nekem így is kellenél. 27F
2016. jún. 29. 15:01
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Emberek, csak én tartok ott, hogy az arc fontosabb, mint a mell, vagy a fenék???!
2016. jún. 29. 15:05
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem a melleid miatt nem kellesz senkinek, hanem azert, mert nyavalyogsz. Lehetnél milliószor rosszabb helyzetben, Te pedig elégedetlenkedsz. Ez senkinek nem szimpatikus.

Keress fel egy pszichológust, ha egyedül nem vagy képes megbarátkozni a testeddel (amivel annak ellenére, hogy én rendkívül kritikus vagyok, semmi, azaz semmi baj nincs).

2016. jún. 29. 15:08
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

A pasik nem azért lépnek le, mert rosz a tested, hanem mert fejben nincs valami rendben. Semmi baj amelleiddel. Nem is értm csajoknál ezt a mellfóbiát. Ha 25 évesen erre a szintre sikerült csak eljutnod, akkor viszont teljesen mindegy, h mit írok, mert sztem nem nagyon lehet rajtad segíteni.

De ha elfogadsz egy tanácsot, próbálj meg pozítívan gondolkodni, mert senkit nem ízgat egy besavanyodott mellplasztikára vágyó csaj.

Kicsit nyers voltam, de így röid...

2016. jún. 29. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!