Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van még más is aki csúnyának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még más is aki csúnyának érzi a mellét? /kép/

Figyelt kérdés

[link]

Ez a kép viszonylag normálisnak mondható,de ennél sokkal rosszabbul szokott kinézni a mellem, például mikor én vagyok felül és csak lóg. és csak a nagy bimbóm látszik szinte. Utálom,legszivesebben megh-lnék,és nem akarnék így élni. SEnkinek sincs a világon ilyen csúnya melle. Tudom..

Szilikont nem szeretnék,mert nem tetszene, sima zsírfeltöltés,pedig nem javítana. Ráadásul kövér is vagyok, mert ha vékony lennék,lehet h annyira nem is zavarna a mellem. Mert ehhez az alakomhoz nagyobb mell illene. DE igy kövér vagyok, csúnya kis hegyes mellel,meg nagy bimbóudvarral. fuj

25L

2016. jún. 29. 14:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
30 ventivel fentebb vannak itt bajok. Teljesen falható, nyalható dudáid vannak.
2016. jún. 29. 15:13
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A leírásod alapján van párod, aki szerethet téged és Ő nem gondolja ezt csúnyának...

Szerintem semmi gond a melleiddel, és a kép alapján kövérnek sem tudnálak mondani.

Nincs mi miatt szégyenkezned!

El kell felejtened ezeket a buta gondolatokat magadról!

2016. jún. 29. 15:14
 13/32 anonim ***** válasza:
46%
Ha esetleg a popódról is töltenél fel ilyen jó képet, akkor pontosabb véleményt formálhatnánk rólad!
2016. jún. 29. 15:15
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Számomra megfelelő. Nem csúnya.
2016. jún. 29. 15:23
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarlak megdugni, úgyhogy tudok őszinte lenni: valóban nem szép, de ez van, ettől még lehetsz aranyos, főzhetsz jól, nevelhetsz normális gyereket, lehetsz egy igazi ba@ógép, remek munkaerő, kiváló barát és a többi. Nézd a jó oldalát: senki nem fogja szemérmetlenül bámulni a dekoltázsod, nem akarnak megcsöcsörészni azért ez még néha jó is lehet
2016. jún. 29. 15:29
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pont ilyen és én is utálom, viszont elhiheted, hogy vannak ennél csúnyább mellek is. (Nem mintha engem ez vigasztalna, gondolom Téged sem fog.)

Szarügy amúgy, eddig nekem se ment az elfogadás. Pár napja is, mikor 33 fok volt a szomámban, gondoltam leveszem a pólómat, hogy ne melegítsen. Aztán mikor elmentem a tükör előtt meg rendesen undor fogott el, még a hideg is kirázott a mellem látványától. Gondolkodtam már plasztikán, de egy az, hogy nem akarok magamban mű dolgokat tudni, plusz a műtött bimbóudvar szerintem elég csúnya. Messziről lerí róla, hogy nem természetes képződmény. Pénzem sem lenne rá sosem, úgyhogy muszáj ennél maradnom.

Nálam a pszichológus egy kicsit segített, így az örökös rinyálásaimat már ő hallgatja és nem a páromat kergetem az őrületbe vele.

21/L

2016. jún. 29. 15:31
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Picit tényleg változtass a hozzáállásodon, mert egyrészt ezen a képen látszik hogy egyáltalán nem vagy kövér, másrészt a melleiddel sincs gond. Tény hogy nem nagyon, viszont a legtöbb pasinak nem is kell nagy, jobban szeretjük az átlagos vagy kisebb melleket, lehet hogy megnézzük a nagyobbakat, vonzzák a szemet, de ennyi.

És amúgy már előttem is mondták, nem mell alapján választunk... Engem ha az arcával valami megfogott akkor kész :)

24F

2016. jún. 29. 15:38
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te teljesen hibbant vagy! 25 évesen azt gondolod, hogy egy kapcsolat a melleidről szól? Ez inkább olyan 15 éves bakfis gondolkodás, de nem egy felnőtt nő értékrendje. Ha szeretek valakit, akkor elfogadom őt olyannak, amilyen. Ennyi ... valószínűleg még soha nem voltál szerelmes, hogy tudd miről szól.

Egyébként meg nem csúnyák a melleid, nyugodj meg sok nő tényleg csúnya cicivel él boldog párkapcsolatot. A tiéd mondjuk inkább átlagos (ne az aktmodellekkel hasonlítsd magad, hanem a hétköznapi nőkkel) az én tapasztalataim szerint (van bőven :-P ). Szóval én már örülök egy ilyen cicinek, mert ezektől sokkal rosszabbakkal is találkoztam már :-P

2016. jún. 29. 15:42
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Na jó kérdező ne trollkodj már xD vannak sokkal csúnyább mellek is. És amúgy sem számítanak a mellek számomra..
2016. jún. 29. 15:43
 20/32 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te nem tudnál szeretni egy kis/átlagos péniszméretű fiút.
2016. jún. 29. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!