Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van pasim, de mégis ki akarom próbálni mással, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval, nekem már 2 éve van pasim, és nagyon szeretem, de vele csináltam eddig csak, ő volt az első, soha nem csináltam mással, és a kérdés az lenne hogy mit tegyek, érdekel, hogy milyen mással csinálni ? ...milyen érzés "kisebbel" ( most pénisz méretről beszélek ) , vagy akármi, eddig csak őt éreztem, de megcsalni se akarom, mert nagyon szeretem tényleg !, csak mit tegyek az érzéssel ?2016. jún. 29. 12:08
21/21 anonim válasza:
Szerintem tartsatok egy kis szünetet és próbáljátok ki másokkal a dolgokat.. és ha ez után úgy döntesz, hogy neked jobb nélküle, akkor nem kell folytatni a kapcsolatot. Viszont ez elég kockázatos is, mert ha közben ő meg talál valakit, és te még vele akarsz lenni.. Hát az akkor bukta. De szerintem mindenképpen megéri kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!