Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van pasim, de mégis ki akarom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van pasim, de mégis ki akarom próbálni mással, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval, nekem már 2 éve van pasim, és nagyon szeretem, de vele csináltam eddig csak, ő volt az első, soha nem csináltam mással, és a kérdés az lenne hogy mit tegyek, érdekel, hogy milyen mással csinálni ? ...milyen érzés "kisebbel" ( most pénisz méretről beszélek ) , vagy akármi, eddig csak őt éreztem, de megcsalni se akarom, mert nagyon szeretem tényleg !, csak mit tegyek az érzéssel ?

2016. jún. 29. 12:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
42%
Javaslom a 3-ast
2016. jún. 29. 12:10
 2/21 anonim ***** válasza:
20%
Próbáld ki velem, és nem mondjuk el senkinek...titokban marad.
2016. jún. 29. 12:15
 3/21 anonim ***** válasza:
27%
Kissebbel... mi?! Kis kamugép. Beszéld meg vele, hogy hármas, cserébe hozhat máskor +1 csajt
2016. jún. 29. 12:16
 4/21 anonim ***** válasza:
33%

1. Hozd fel neki hogy szexelhetnétek hármasban egy másik sráccal.

2. Ha az előbbire nemet mond, akkor mondd hogy később cserébe behozhattok egy lányt is hármasba.

3. Ha az előbbire nemet mond, akkor mondd azt hogy szexelhetnétek négyesben egy másik fiú-lány párral úgy, hogy ő is dughatna azzal a lánnyal és te is azzal a sráccal.

4. Kérdezd meg neki van-e bármilyen beteljesületlen szexuális fantáziája. Mondd hogy bármit mondhat, kipróbáljátok. Cserébe aztán majd a tiédet is kipróbáljátok.

2016. jún. 29. 12:20
 5/21 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó, csak nehogy az legyen a beteljesületlen vágya, hogy megöljön valakit és utána dughassa meg. Deficites lenne
2016. jún. 29. 12:27
 6/21 anonim ***** válasza:
3! Mi van ha kisebbel akarja kipróbálni? Nem minden a nagy....az is lehet szar!!!!
2016. jún. 29. 12:31
 7/21 anonim ***** válasza:

Mondd neki, hogy egy kis szünetet tartanál vele, addig ő is csinálja amit szeretne

Utána ha mindketten úgy gondoljátok, újra összejöttök

Ha meg nem, akkor talán nem ő az igazi

2016. jún. 29. 12:41
 8/21 anonim ***** válasza:
91%

6:

De ha egy nagyobb farkú és egy kisebb farkú pasi ugyanúgy tud bánni a farkával, akkor a kettő közül összességében a nagyobb farkú a jobb

2016. jún. 29. 12:47
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül... egy olyan punciba ami nincs szétjáratva nem kell nagy,meg bizonyos pózoknál előnyösebb a kisebb ;)
2016. jún. 29. 12:51
 10/21 anonim ***** válasza:
70%
Nem szereted a párod ez tisztán látszik,ezért első pont: szakítás! Utána azt csinálsz amit akarsz!
2016. jún. 29. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!