Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feleségek, Barátnők beválalnát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, Barátnők beválalnátok a Gangbangt ha férjetek, pasitok megengedi?

Figyelt kérdés
Kérem irjátok le a korotokat is!
2016. jún. 28. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Be hát, de bevallani úgy se fogják.
2016. jún. 28. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az érzelemgazdag szexet kedvelem, amihez két fél elég, a párom és én.

A gangbang általában egy-két proteinvadász"cnőről és sok kiéhezett álló dákójú padiról szól akik aztán orrba - szájba-vadlagba rakják ugyan csak egyszerű és közönséges módon a "kiszólgálószemélyzetet"_ aki akik, erőltetett mosollyal szívnak, nyelnek, nyögnek, sikítanak-majd köpnek, újra nyelnek gondolom még bűzösebbet-még bukésabbat-de nem finnyásak-gyomruk és agykapacitásuk a mint a birkájé csak nem bőgnek. -Vagy ki tudja. A padik meg unott arcal verik az ilyen-olyan pélót és várnak a sorukra.

Hát ez asztán tényleg lelkesítő"...

Nem köszönöm!

Itthon szeretetet, rajongást, termetes péniszt, csókokat, vágyakozó szempárt, illatos testet és odaadást kapok!

Soha nem cserélném el pár idióta,bárgyú arcú ,csupán baxást ismerő majomra!

(Ja és ez volt amit bevallottam! )

41/N.

2016. jún. 28. 23:58
 3/5 anonim ***** válasza:
#pali.
2016. jún. 28. 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem mennék bele. Nem vagyunk állatok basszus. 22 N párom 25 F
2016. jún. 29. 05:44
 5/5 anonim ***** válasza:

En voltam tobb alkalommal is.

Erdekesnek erdekes,de ez is csak szex.

38f

2016. szept. 2. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!