Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Högyeknek szóló kérdés!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Concord 100 kérdése:

Högyeknek szóló kérdés! Számít, ha szeretkezés után utójátéként átölelem, érzékien simogatom a páromat? Ha igen mennyire? Ha lehet csak hölgyek, feleségek írjanak!

Figyelt kérdés

2016. febr. 11. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Igen és nagyon.
2016. febr. 11. 14:02
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Igen nagyon sokat számít, legalább is nekem.

Fontosnak tartom, hogy az után is össze bujjunk és simogassuk egymást.

23/L

2016. febr. 11. 14:03
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nagyon-nagyon fontos. Ha ez elmarad sokszor csak úgy érzem, mintha tárgyként használtak volna.
2016. febr. 11. 14:03
 4/13 anonim ***** válasza:
21%
A bők bújósak. Nem tudtad? :D
2016. febr. 11. 14:09
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

tudod mi jutott az eszembe erről a kérdésről?

hogy kb. azt is kérdezhetted volna, hogy 2km tűző napon való futás után megkérdezed a párod, hogy egy pohár hideg víz jól esne e neki?

2016. febr. 11. 14:15
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Számít! Nagyon is!

Egyetértek a 3. hozzászólóval! Én is használati tárgynak érzem magam, ha már kielégült, csak van magának mint aki agyon dolgozta magát úgy kimerül és hozzám se nyúl. Minő már az? Szerintem nem nagy erőfeszítésbe kerül, ha utána még egy kicsit foglalkozik velem és az én lelkemnek fontos.

2016. febr. 11. 14:19
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
Igen számít. sokat: Na de mit értesz "érzéki" alatt?
2016. febr. 11. 14:31
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon sokat számít! Pont tegnap írtam választ egy hasonló kérdésre.

A párom, mikor elmegy, utána még bennem is marad ameddig csak lehet, úgy fekszünk, olyan pózban maradunk, mint mikor szexelünk, és utána addig simogat puszilgat, amíg ki nem csúszik magától. :) Utána jön az összebújás, puszi, simogatás, és sokszor a második menet.... Imádom ezért, mert ilyen figyelmes.

2016. febr. 11. 15:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Számit!ugyan is nem törlő rongy vagyok akit használt után szemètbe dobunk.Bocsi ha nyersre sikeredet.
2016. febr. 11. 15:27
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Az a lényeg, hogy a te kedvesed mit szeret. Én szeretkezés után nem vágyom ölelésre, simogatásra. Azt szeretem, ha békén hagy a férjem egy kicsit.
2016. febr. 11. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!