Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Concord 100 kérdése:
Högyeknek szóló kérdés! Számít, ha szeretkezés után utójátéként átölelem, érzékien simogatom a páromat? Ha igen mennyire? Ha lehet csak hölgyek, feleségek írjanak!
Figyelt kérdés
2016. febr. 11. 13:59
11/13 Sunshinedoll válasza:
Nem minden nő egyforma, van, aki szereti a szex utáni ölelkezést, van, aki nem, van, akinél meg hangulatfüggő. Komoly kapcsolatban, ahol a két fél szereti egymást, szerintem kellemes.
12/13 anonim válasza:
én úgy szeretem, hogy amikor vége, kifújom magam, aztán gyorsan elszaladok megtisztítani magam, még mielőtt kárpitot kellene tisztítani, vagy full ágyneműt cserélni a kifolyt cucc miatt :) Aztán vissza bújok mellé és szeretgetjük egymást. Szóval igen, nekem fontos, de előtte azért elszaladok megmosni magam. Nem azért, mert zavar, amit belém enged, hanem azért mert nem szeretek keményre száradt ágyneműben aludni :D
13/13 anonim válasza:
Elnézést, hogy férfiként beleszólok, de az utójátéknak nem érzékinek kell lennie. Annak inkább csitításról, a biztonság érzetéről, a vágta izgalmainak levezetéséről kellene szólnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!