Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz az USA melegházasságról szóló döntése körül kialakult jelenségekről?
Én oltári szánalmasnak tartom a fb-os őrületet, ami alakult körülötte. Minden ilyen fb trendet utálok, szerintem nevetséges, amikor valaki a gép előtt, a kis popóján ülve akar valami politikai üggyel kapcsolatban akár tiltakozni, akár valakikkel szolidarítani...stb., ilyen megosztogatásokkal, meg profilképcserékkel.
Mi a fene közünk van nekünk magyaroknak ahhoz, hogy legális lett a melegházasság az USA-ban? Majd akkor ünnepeljék, amikor itt lesz az, és akkor sem a szivárványos "meleg zászlóval" kellene, mert értelmetlen. Szerintem arról szól az egész, hogy villogtatni akarják, hogy ők mennyire toleránsak, milyen jó emberek.
Ez a véleményem, mélyebben nem mentem bele a témába, csak a facebook kezdőlapomon megjelent dolgok csapták ki a biztosítékot.
Tudom, hogy nem kérdezted, de mellékesen megjegyzem, hogy szép munka volt, hogy elérték azt, hogy legális legyen a melegek házassága, és remélem, hogy itt is az lesz egyszer.
de mit akarnak lenyomni konkrétan?
azt mondod, rád erőszakolják, h meleg legyél? vagy nem értem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!