Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja manapság szinte mindenki hogy minden lány r_banc? 20L
Tudom hogy mindenkinek vannak rossz tapasztalatai a szerelmi életével kapcsolatban, de ez nem csak a férfiakról hanem rólunk is elmondható.
Ugyan úgy vannak szar emberek mindkét nemnél, mégis általában a nőket/lányokat ítélik el...
Erika semmi értelmeset nem tudsz mondani :D nem baj majd egyszer megélem. Amúgy meg a nők a nőket védik a férfi meg a férfit. Na mindegy nem körítek hogy máma is formádban vagy a hülyeségeiddel :D
Én sem tartok minden lányt ribinek! Azt csinál amit akar. Most is láttam egy csajt egy kocsmában több pasival is smárolni miközben pasija van. És? Ki érdekel :D
#5 ott te voltál a hülye,minek foglalkozol olyan csajjal,aki csalja a pasiját,még veled is?Semmivel sem vagy különb nála,de ettől még nem kell általánosítani és minden csajt beskatulyázni.Ennyi erővel akkor ha engem egyszer megcsal valaki,onnantól minden pasit csak egy éjszakára használjak?Mert az az egy rosszul bánt velem..?
20L
Nem minden lány! De azok a lányok, akiket ezzel a jelzővel látok el, tesznek érte,hogy ez legyen a véleményem.
Igen, a férfiak között talán több "ribi" van, mint a nők között. A nőkkel azért vagyok kritikusabb, mert többet várnék el tőlük, mint ahogy viselkednek (amennyiben ri.bancok).
lány vagyok, valahol egyetértek, egyre kevesebb a kivétel
nagyon kevés lány van akinek nincs már valami vaj a füle mögött, ami a ribi kategóriába ne illene bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!