Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolja manapság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja manapság szinte mindenki hogy minden lány r_banc? 20L

Figyelt kérdés

Tudom hogy mindenkinek vannak rossz tapasztalatai a szerelmi életével kapcsolatban, de ez nem csak a férfiakról hanem rólunk is elmondható.

Ugyan úgy vannak szar emberek mindkét nemnél, mégis általában a nőket/lányokat ítélik el...

2016. jún. 28. 21:58
1 2 3
 1/25 CptTomato ***** válasza:
100%
Nem gondolom minden lányról sőt ...senkiről sem, mindenkinek joga van azzal ahogy és amikor akar szexelni, barátkozni, kapcsolatot létesítenie. Ettől még nem lesz ribi.
2016. jún. 28. 22:00
 2/25 anonim ***** válasza:
26%
Mert egyrészt kevés a kivétel, másrészt a nők szeretik játszani az agyuk.
2016. jún. 28. 22:01
 3/25 anonim ***** válasza:
62%
Pedig teny hogy a pasik kozott tobb a ribizli :)
2016. jún. 28. 22:09
 4/25 anonim ***** válasza:
46%

Erika semmi értelmeset nem tudsz mondani :D nem baj majd egyszer megélem. Amúgy meg a nők a nőket védik a férfi meg a férfit. Na mindegy nem körítek hogy máma is formádban vagy a hülyeségeiddel :D

Én sem tartok minden lányt ribinek! Azt csinál amit akar. Most is láttam egy csajt egy kocsmában több pasival is smárolni miközben pasija van. És? Ki érdekel :D

2016. jún. 28. 22:13
 5/25 anonim ***** válasza:
32%
a legjobb lány barátom akibe szerencsétlen módon beleszerettem (és még azóta is szeretem) évekig csalta a pasiját fűvel-fával (1-2-szer velem is). Tisztán látszott, hogy nem szerelmes a srácba de kettőnk között végre kezdett elindulni valami. Egyik este bevallottam neki hogy szeretem és ő is ugyan ezt mondta nekem, majd másnap már valaki mással volt együtt és azt is elfelejtette hogy a világon vagyok. van rá bármi okom hogy ne ábránduljak ki a nőkből és ne csak r_bancként tekintsek rájuk akik csak egy éjszakára jók? 20F
2016. jún. 28. 22:26
 6/25 anonim ***** válasza:
83%
Azért mert a sok hülye rossz helyen keresgél és csak azt veszi észre aki mindenét kirakja és csodálkozik hogy a csomagolás azt takarja amit.
2016. jún. 28. 22:29
 7/25 anonim ***** válasza:
87%

#5 ott te voltál a hülye,minek foglalkozol olyan csajjal,aki csalja a pasiját,még veled is?Semmivel sem vagy különb nála,de ettől még nem kell általánosítani és minden csajt beskatulyázni.Ennyi erővel akkor ha engem egyszer megcsal valaki,onnantól minden pasit csak egy éjszakára használjak?Mert az az egy rosszul bánt velem..?

20L

2016. jún. 28. 22:31
 8/25 anonim ***** válasza:

Nem minden lány! De azok a lányok, akiket ezzel a jelzővel látok el, tesznek érte,hogy ez legyen a véleményem.

Igen, a férfiak között talán több "ribi" van, mint a nők között. A nőkkel azért vagyok kritikusabb, mert többet várnék el tőlük, mint ahogy viselkednek (amennyiben ri.bancok).

2016. jún. 28. 23:31
 9/25 anonim ***** válasza:
Elég kiábrándító, amikor a sokadik lányismerősöm próbálja beállítani magát valami erkölcsös nőként, mert látják hogy nekem ilyen az értékrendem, aztán nem tudják a végtelenségig titkolni és kiderülnek a dolgok. Amikor finoman megemlítem, akkor jön az, hogy "nekem is vannak szükségleteim". -Oké, de akkor minek kell hazudozni? Ezért általánosítok, és már minden nőhöz úgy közeledem, hogy valószínűleg ő is hazudozik a szemembe és egy ribi valójában.
2016. jún. 29. 00:02
 10/25 anonim válasza:

lány vagyok, valahol egyetértek, egyre kevesebb a kivétel

nagyon kevés lány van akinek nincs már valami vaj a füle mögött, ami a ribi kategóriába ne illene bele

2016. jún. 29. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!