Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány, aki úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki úgy gondolja, hogy nagyon jól csinálja a kézimunkát, vagy az orált? Ha van, milyen technikákat részesít előnyben, amitől úgy gondolja, hogy verhetetlen?

Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 20:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem tartom magam verhetetlennek, de eddig még mindig eredményes voltam. Sperma még nem maradt zacsiban.

Bal tenyeremben a golyók, mutató ujjal izgatom a végbélnyílás környékét, jobb kézzel váltakozó sebességgel húzogatom, tekergetem a bőrt és a számmal szívom-szopom a makkot, időnként mélytorkozva egy kicsit.

2015. okt. 14. 20:24
 2/17 anonim ***** válasza:
*5 :)
2015. okt. 14. 20:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem speciel az a titkom, hogy tudom, hogy minden férfi mást szeret, ezért kitapasztalom, hogy az adott partneremnek mi a legjobb, és azt csinálom, nem pedig ugyanazt a témát próbálom mindenkire ráhúzni, mert az garantáltan nem működik.
2015. okt. 14. 20:37
 4/17 anonim ***** válasza:
*ugyanazt a sémát
2015. okt. 14. 20:38
 5/17 anonim ***** válasza:
Ld. pl. az egyes válaszadó esetét: a férfiak egy része számára egyáltalán nem kellemes, ha szívják a makkot, másoknak meg nagyon is. Volt dolgom olyan férfival, aki le is lankadt a szívástól, annyira kellemetlennek érezte, másnak meg az volt jó, ha teljes erőből szívtam. Bizonyos pasik egyáltalán nem igénylik szopás közben a kézimunkát is, mások meg nagyon is. És még sorolhatnám...
2015. okt. 14. 20:40
 6/17 anonim ***** válasza:
A jó szopás titka az odaadás és odafigyelés.
2015. okt. 14. 20:41
 7/17 anonim ***** válasza:
Uh, egyes jól leírta. Bár nem tudom a fenékizgatós dolog hogy tetszene. Az nem biztos hogy bejönne, de nem zárkózom el. :)
2015. okt. 14. 20:46
 8/17 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Egyetértek a 6-os válaszolóval. Amúgy nem vagyok akkora ribi hogy több farok lett volna a kezemben mint kilincs. Én csak egy fiúnak csináltam, de neki sokszor, volt hogy kis szünetet tartva kétszer is kielégítettem.
2015. okt. 14. 20:46
 9/17 anonim ***** válasza:
Ahogy a hármas írja. Nincs olyan, hogy verhetetlen technika, minden férfi más. Odafigyeléssel és élvezettel kell csinálni, akkor a férfinek is jó lesz.
2015. okt. 14. 20:54
 10/17 anonim ***** válasza:

Nincs kimondottan kedvelt vagy előnyben részesített technika és amúgy sem szeretek addot férfinél sem ráálni egy tuti technikára, mert ha azt minidg ellövöm, akkor uncsi lesz egy idő után neki is.

És ami a leginkább számít eddigi megfigyeléseim alapján azok pont az apróságok. Pl a szemkontaktus, a nyögés, milyen szögben lát rád a férfi, van e felvezetése a dolognak pl a lábától haladsz szép lassan az ágyéka felé. Ezek azok amik sokkal többet adnak. Nem kimondottan a technika.

ui.: biztos, hogy nem vagyok verhetetlen.

2015. okt. 14. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!