Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki úgy gondolja, hogy nagyon jól csinálja a kézimunkát, vagy az orált? Ha van, milyen technikákat részesít előnyben, amitől úgy gondolja, hogy verhetetlen?
Mert ha egynél több férfit szoptál le, az már r***ncságnak minősül? Vagy mikortól lesz sok? Vagy ezt ki dönti el?
Nekem ez a kedvenc szo.pásom, amikor így csinálja a nő:
Bő nyállal, szűk szájjal, fogazásmentesen. Először kezd a heréimnél. Masszírozgatod, csókolgatod, szívogatod őket, be is kaphatod. Közben a kezeddel szépen rámarkolsz a péniszemre és elkezded tekergetni a farkamat. Majd végighúzod a nyelvedet rajta hosszában. Mikor odaérsz a makkomhoz, közben húzgálod a bőrt a farkamon, tekergeted finoman, a makkomnál kezd el nyalogatni a fitymafékemet. A másik kezed mutatóujjával is megmasszírozhatod azt. Aztán térj a lényegre, kezd el körkörösen nyalogatni a makkomat, bekapni, a szájüreged oldalához szorítani persze fogazás nélkül, miközben egyik kezeddel masszírozod a heréimet közben. Kezd el bőszen szopogatni a makkomat, és verd a farkam közben. Majd kapd mélytorokra a farkamat, de jó bő nyállal, rá is köphetsz előtte. A lényeg, hogy kiszámíthatatlan legyél, hogy a végén jól teleélvezzem a torkodat úgy, hogy közben fgm a fejedet, és irányítom a mozgásodat. Ja és kihagytam: imádom a makkommal csapkodni a lány arcát. Ezt is szeretned kéne, ha velem lennél. :D Plusz, miközben pipázol, hátam mögé nyúlva izgathatod a segglyukamat is.
"A lényeg,
hogy kiszámíthatatlan legyél"
Ehhez képest elég jól megkomponálod előre a csajoknak...
Amúgy tök érdekes, mennyire sokfélék vagyunk. :) De így kerek a világ. :) Ugyanis az összes részlethez képest, amiket felsoroltál, totálisan az ellentétére vágyom, amikor leszopnak engem. De minden részletében. Elnézést, ha esetleg 1-2 pontot benéztem. Maradjunk abban, hogy szinte az összes részletében ellentétes technikára vágyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!