Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány, aki úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki úgy gondolja, hogy nagyon jól csinálja a kézimunkát, vagy az orált? Ha van, milyen technikákat részesít előnyben, amitől úgy gondolja, hogy verhetetlen?

Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mert ha egynél több férfit szoptál le, az már r***ncságnak minősül? Vagy mikortól lesz sok? Vagy ezt ki dönti el?

2015. okt. 14. 20:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem ez a kedvenc szo.pásom, amikor így csinálja a nő:

Bő nyállal, szűk szájjal, fogazásmentesen. Először kezd a heréimnél. Masszírozgatod, csókolgatod, szívogatod őket, be is kaphatod. Közben a kezeddel szépen rámarkolsz a péniszemre és elkezded tekergetni a farkamat. Majd végighúzod a nyelvedet rajta hosszában. Mikor odaérsz a makkomhoz, közben húzgálod a bőrt a farkamon, tekergeted finoman, a makkomnál kezd el nyalogatni a fitymafékemet. A másik kezed mutatóujjával is megmasszírozhatod azt. Aztán térj a lényegre, kezd el körkörösen nyalogatni a makkomat, bekapni, a szájüreged oldalához szorítani persze fogazás nélkül, miközben egyik kezeddel masszírozod a heréimet közben. Kezd el bőszen szopogatni a makkomat, és verd a farkam közben. Majd kapd mélytorokra a farkamat, de jó bő nyállal, rá is köphetsz előtte. A lényeg, hogy kiszámíthatatlan legyél, hogy a végén jól teleélvezzem a torkodat úgy, hogy közben fgm a fejedet, és irányítom a mozgásodat. Ja és kihagytam: imádom a makkommal csapkodni a lány arcát. Ezt is szeretned kéne, ha velem lennél. :D Plusz, miközben pipázol, hátam mögé nyúlva izgathatod a segglyukamat is.

2015. okt. 14. 21:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Kedves kolléga remélem ezt nem nekem írtad, mert én férfi vagyok :D A lányoknak pedig köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. okt. 14. 21:03
 14/17 anonim ***** válasza:
2015. okt. 14. 21:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Kézimunkázzon az öreganyád. ...hogy idézzem a klásszikusokat...
2015. okt. 14. 21:44
 16/17 anonim ***** válasza:

"A lényeg,

hogy kiszámíthatatlan legyél"

Ehhez képest elég jól megkomponálod előre a csajoknak...

Amúgy tök érdekes, mennyire sokfélék vagyunk. :) De így kerek a világ. :) Ugyanis az összes részlethez képest, amiket felsoroltál, totálisan az ellentétére vágyom, amikor leszopnak engem. De minden részletében. Elnézést, ha esetleg 1-2 pontot benéztem. Maradjunk abban, hogy szinte az összes részletében ellentétes technikára vágyom.

2015. okt. 14. 21:48
 17/17 anonim ***** válasza:
én mikor 15 évesen összejöttem az első pasimmal ő mindent megmutatott hogy hogy csináljam meg mondta ez sokat számított mivel azt se tudtam hogy érjek hozzá azóta ezt csinálom kinek hogy jó egyébként közben kérdezem h ezt szereti v nem stb..
2015. okt. 14. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!