Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akiknek sok elvárásuk van a nőkkel szemben a szex terén! Ti mit tudtok nyújtani a nőnek cserébe?
Hahó 9- es! Te ufó vagy! ☺
Mintha nem is egy bolygón élnénk.
Az előzőnek igaza van.
No meg egy hapsinak sokkal de sokkal több kritériumnak kell megfelelnie.
Egy kapcsolat miota az elvarasokrol szol?
Olyan pasit kell keresni akivel nagysagredileg azonosak az igenyeid, lehetnek elvarasok, sot kellenek is, csak ha ezek kriteriumok akkor tisztazni kell az elejen es nem utolag huzni az ember lanyanak a szajat.
Na az pl nalam elvaras, hogy lehessen errol beszelni.
Elöször is ilyen nővel kéne találkoznom hogy amit felsoroltál meg is adja mert az eddigi 8 nő közül egyik se volt aki mindezt megadná!
Ha találkoznék ilyen nővel az ágyban minden kívánságát ami csak van teljesíteném!!
Hű,nem tudom mitől/kitől pöccentél be ennyire kérdező!
Szerintem egy normális pasinak ezek nem elvárások,hanem vágyak,amit ha te nem élvezetből csinálsz akkor úgyis levágja és nem akarotoskodik,ergo nem "kell" csinálnod.
Szerintem az hogy jól nézzünk (a lehetőségeinkhez képest)ki alap kéne hogy legyen nemtől függetlenül. A fogamzásgátló téged is véd egy nem kívánt terhességtől,így igazán el tudod magad engedni szex közben(,nem azon agyalsz hogy terhes leszel) és a legnagyobb intimitást az adja ha kedvesed beléd élvez és te érzed,átéled az ő örömét is,nemcsak a sajátodat. A fogamzásgátló egészségtelensége amúgy egy kicsit túllihegett dolog, sok más egészségtelen dolgot használ mindenki aggályok nélkül.
"nyilván vannak nők is, akik mindezt élvezik is" itt a dolog lényege hogy ezek szerint te nem élvezed ezeket. Nem baj keress egy olyan pasit aki nem olyan igényes szex terén,velük jól ki fogsz jönni az élet nem csak szexből áll.
Én elfogadom azokat akik számára a szex nem "létfontosságú" dolog és nem ítélkezem. Te is fogadd el ha valakinek a szex a szenvedélye, attól még nem rossz ember,max.nem illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!