Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy csúnya a nemi szervem?
Figyelt kérdés
Nagy, salátás, "gyűrött" ajkak. Nem szép.
Szűz vagyok, rajtam kívül még senki sem látta. Hogyan fogadjam el azt, hogy ilyen csúnya?
20N
2016. jún. 26. 20:06
11/23 anonim válasza:
Látod aki a képen van felvállalja nem szégyenli. Te se tedd nincs vele semmi baj!
13/23 anonim válasza:
Nekem sincs olyan tipikus babapuncim.
Kicsit salis, kicsit kilóg, de a barátom imádja. :)
A tiéddel sincs semmi gond! Ha ápolt és tiszta akkor nincs csúnya punci! :)
14/23 anonim válasza:
Ha ápolt, kedves csaj vagy és nem egy bálna, akkor semmi gond.
Szép ez a punci:)
A gazdája számít, hidd már el:)
15/23 anonim válasza:
A férfiak nem puncikkal ismerkednek, hanem nőkkel.
Megértetted ezt vagy Gordon Ramsey módra kellene kifejeznem magam?
16/23 anonim válasza:
Te bolond vagy cicám, ha tényleg ilyen, akkor addig nyalnálak amíg el nem kopna.34f
17/23 anonim válasza:
Hát nekem pont az ilyesfajta puncik jönnek be!! :))
Én meg azzal vagyok, hogy kicsinek érzem az enyémet, noh de majd jön valaki, olyan lány, ki elfogadná a 14-15 cm....
Honnan írsz? :)
18/23 anonim válasza:
Ide rozsdás bökőt, hogy szép az.
19/23 anonim válasza:
Kérdező. Nekem is ilyen van, mint a linkelt képen. A párom imádja. Más kérdés? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!