Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Értékelhető-e erőszaknak ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K.L.Kiss kérdése:

Értékelhető-e erőszaknak ez az eset?

Figyelt kérdés
Egy idősebb ismerősöm mesélte, hogy egyik fiatal fiú beosztottja mesélte, hogy egy középiskolás lány szerelmes belé, de őt nem érdekli.Aztán az ismerősöm megkérdezte tőle, hogy benne volna-e, hogy a lányt átpasszolja neki egy dugásra.Aztán azt csinálták, hogy a fiú meghívta a lányt egy kibérelt szobára, (iskolaidő alatt)és megbeszélték a főnökével, hogy nekiáll a lányt levetkőztetni, a ruháját jó messze lerakva az ágytól, miközben Ő a sajátját maga mellett tartja, de nem állnak neki a szexnek pontosan 3 óráig. Akkor a főnök rájuk nyit és kikelve magából leszidja a srácot, hogy munkaidőben mit csinál, a lányt pedig, hogy mit fognak szólni a szülei a dologhoz. Közben a fiú gyorsan öltözik és könyörög, hogy ne árulja el őket. főnök felajánlja, hogy nem szól a dologról, ha ő folytathatja a lánnyal. A fiú mondja a lánynak, hogy egyezz bele és kimegy a szobából.A főnök pedig nekiáll és keményen megdugja a lányt!

2016. jún. 26. 09:24
1 2 3 4
 31/34 kovpet ***** válasza:
100%
Nem erőszak, hanem: Btk 196 Szexuális kényszerítés
2016. jún. 26. 14:44
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

#31: Jogos... így utólag átolvasva.

De még a szexuális visszaélés is megállja a helyét. 198/1

2016. jún. 26. 14:59
 33/34 anonim ***** válasza:
45%

29

Ezzel a példáddal egyetértek

De olyat mondtál ami erre az esetre nem alkalmazható. Itt nem arról volt szó hogy valakinek a megélhetése kerül veszélybe hanem hogy "a szülei megtudják-e". Az meg kit érdekel?

Ez olyan mintha én azt mondanám hogyha nem szexelsz velem akkor azt mondom buta vagy. Kiröhöghetsz és elmehetsz. Ennyi

2016. jún. 26. 19:26
 34/34 A kérdező kommentje:
Azért nem a jogi fórumra írtam, mert jól gondoltam, hogy itt sokkal nagyobb lesz az érdeklődés és több véleményt megismerhetek. A dolog állítólag kb. 20 éve történt, tehát jogilag már biztosan nem aktuális. Viszont nagyon kíváncsi voltam rá, hogy a közvélemény is hozzám hasonlóan értékeli-e az esetet.
2016. jún. 27. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!