Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb eset, ha egy férfi gyorsan vagy ha lassan végez egy nővel az ágyban?
Érdekelne, hogy működik a szex nő és férfi között. Sok helyen hallom, hogy azzal hencegnek férfiak vagy párok, hogy milyen gyorsan képesek lenyomni egy menetet. Ám ugyanakkor úgy tudom a nők szempontjából a hosszabb ideig tartó együttlét a jobb.
Tehát mi az igazság? Mit nem tudok? Hogy van ez?
Lassan vagy gyorsan végez?
Ne kinozza! Gyorsan végezzen vele! Talán a tarkon lövés?
Orgazmus! És ez változoidejü személyenként.
Momentán én elküldeném ha egy óráig sz...kodna!
L
Én nőként nem szeretem a hosszú meneteket. A párommal gyorsan elélvezek, ha tovább csinálja, többször is.
Viszont nekem fontos az ő élvezete is, már-már a fétisemmé vált. Inkább több, rövidebb menet akár közvetlenül egymás után (szerencsére képes rá), mint egy hosszú.
Ja és az utóbbi időben az 5-6. orgazmusom után már kellemetlenné válik az aktus, úgyhogy ezért is inkább a rövid menetek híve vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!