Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a párom ha másokkal is beszélgetek ilyen témákról? 20N
Figyelt kérdés
A párom is mindig elmond mindent a barátainak a szexuális életünkről és tippeket is megszoktak osztani egymással(lány ismerőseivel is) és engem egyáltalán nem zavar. Viszont ha én beszélgetek valakivel szexuális témákról (főleg férfiakkal, ill. 1-2 közeli barátnőmmel), az zavarja...:(2016. jún. 25. 16:09
1/7 anonim válasza:
Én ezt kisajátításnak venném és mindenképpen szóvá tenném! Ha neki lehet akkor nekem is!
2/7 anonim válasza:
kisebbségi érzései vannak esetleg...
3/7 anonim válasza:
Ha lányokkal beszélnéd meg az még oké, de fiúkkal nem kéne.
4/7 anonim válasza:
féltékeny/kisajátítani akar/ nem bízik benned? sosem értettem ezt..
a baráti körömben a férfiak nagyrésze is ugyanígy viselkedik. holott az ellenkező nemmel nagyon jó szexről beszélni, érdekes dolgokat tudhat meg így az ember, és jobbá válhat a szexben..
5/7 Sunshinedoll válasza:
Szerintem egyikőtöknek se kéne ilyet csinálni.
6/7 anonim válasza:
Mert önző.és éretlen,mint az élethez,mint a szexheh.
7/7 Csak_egy_pasas válasza:
Jönnek itt ezek a vélemények, hogy kisajátít, meg kissebségi érzései lehetnek, meg önző meg bla-bla…
Baromság! Egyszerűen szerelmes. És a szerelmes ember féltékeny. Igen! Nem helyek kibeszélni ezt sem a párodnak, sem neked! Ezt 34 éves pasiként mondom! Beszéljétek, meg hogy ezentúl egyikőtök sem beszéli ki a másik szex dolgait. Probléma megoldva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!