Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a problema?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a baratomat,fel eve vagyunk egyutt. Szoktunk pettingelnj, de amikor elosszor megujjazott,akkor fajt. Es azota mindig amikor elkezd ott lent simogatni,mar felek hogy fajni fog. Es az elejen meg betudta nyomni az ujjat es fajt. De mostmar ott a bejaratnal is faj. Szuz vagyok, esmeg sohasem maszturbaltam2016. jún. 24. 16:16
1/4 anonim válasza:
Nem tudod elengedni magad eléggé. El kell lazulnod még jobban, akkor menni fog. De ezt beszéljétek meg a kövi alkalom előtt.
2/4 anonim válasza:
Kerd mar meg hogy ne ujjazon ha szuz vagy. Ott a csiklod nedvesitse be a pl. a nyelvevel jo hosszan es csinalja amig nem lesz orgazmusod. Ha szuz vagy ne nyuljon fel neked plane ne csukloig.
3/4 A kérdező kommentje:
Epp hogy egy ujjat bedugja, es mar az faj, nem csukloig... De ha szeretnenk majd az elso szexet,az elott nem kell ujjazni,hogy ne fajjon annyira? Nyelvel tokeletesen ki tud elegetni, azt mindig rettentoen elvezem
2016. jún. 24. 18:04
4/4 anonim válasza:
Nem gondolom hogy az ujjazás előírás, de az ha nem vagy elég nedves biztosan gond.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!