Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk? Mi lehet a probléma?
Van egy csaj, aki nagyon bejön nektek, elkezditek fűzögetni, elhívjátok bulizni, beviszitek ezáltal a haveri társaságotokba, valamint családi program alkalmával pedig a családotokba. Az itt most lényegtelen, hogy csak dugni akartok vagy komolyan is gondolnátok vele,
A lényeg, hogy két évig próbálkoztok nála kitartóan, lett volna ezer alkalom, hogy lefeküdjetek vele,de mégsem adta magát könnyen.
És igen, itt én lennék az a bizonyos alany,de a srác megírta nekem, hogy feladta ezt a dolgot, és azóta közömbös velem, nem keres.
Pedig én már tettem utaló megjegyzéseket, mégsem ugrott rá.
Most jól gondolom, hogy megelégelte a várakozást? És már csak büszkeségből sem enged?
:(
Az a baj, én meg már hajlanék rá,de nem tudom, hogy hozzam vissza a régi kapcsolatunkat.
Rosszul esik, hogy ilyen lett.
Pedig tényleg nem szórakozásból tettem, meg azért, hogy jót nevessek rajta, csak féltem mi lesz a kapcsolatunkkal.
Jeleztem.
Például szülinapomon vártam, hogy felköszöntsön, hogy utána felajánljam neki, hogy esetleg megünnepelhetné velem, iszogathatnánk, filmezhetnénk.
Nem köszöntött fel, így gondoltam ráírok,teszek egy próbát ezzel.
De nem :( Ugyan beszélgetett velem normálisan, de ilyen kifogásokkal jött, hogy vasárnap van, tegnap miatt másnapos, és a vasárnap az vasárnap.
Na mármost :D Ha punciról van szó, szerintem teljesen mindegy milyen nap van én úgy gondolom. Valahol érthető a sértettsége, de az is érthető hogy én is féltem a lelkemet és az érzéseimet.
Tudom!
De így jártam.
Tanultam belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!