Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk? Mi lehet a probléma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk? Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, aki nagyon bejön nektek, elkezditek fűzögetni, elhívjátok bulizni, beviszitek ezáltal a haveri társaságotokba, valamint családi program alkalmával pedig a családotokba. Az itt most lényegtelen, hogy csak dugni akartok vagy komolyan is gondolnátok vele,

A lényeg, hogy két évig próbálkoztok nála kitartóan, lett volna ezer alkalom, hogy lefeküdjetek vele,de mégsem adta magát könnyen.

És igen, itt én lennék az a bizonyos alany,de a srác megírta nekem, hogy feladta ezt a dolgot, és azóta közömbös velem, nem keres.

Pedig én már tettem utaló megjegyzéseket, mégsem ugrott rá.

Most jól gondolom, hogy megelégelte a várakozást? És már csak büszkeségből sem enged?

2016. jún. 17. 23:26
1 2
 1/19 anonim válasza:
Szerintem megelégelte :(
2016. jún. 17. 23:28
 2/19 A kérdező kommentje:

:(

Az a baj, én meg már hajlanék rá,de nem tudom, hogy hozzam vissza a régi kapcsolatunkat.

Rosszul esik, hogy ilyen lett.

Pedig tényleg nem szórakozásból tettem, meg azért, hogy jót nevessek rajta, csak féltem mi lesz a kapcsolatunkkal.

2016. jún. 17. 23:29
 3/19 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2016. jún. 17. 23:34
 4/19 A kérdező kommentje:
Én 21 ő 24 :)
2016. jún. 17. 23:35
 5/19 anonim ***** válasza:
Huhhh, ebben a korban két évet várt rád? Nem csodálom, ha megunta:)) Persze, ha eddig veled volt szex nélkül is, akkor nyilván szeret, szóval szerintem nem reménytelen a dolog. De most már rajtad a sor, hogy továbblépj, jelezd valahogy felé...
2016. jún. 17. 23:39
 6/19 A kérdező kommentje:

Jeleztem.

Például szülinapomon vártam, hogy felköszöntsön, hogy utána felajánljam neki, hogy esetleg megünnepelhetné velem, iszogathatnánk, filmezhetnénk.

Nem köszöntött fel, így gondoltam ráírok,teszek egy próbát ezzel.

De nem :( Ugyan beszélgetett velem normálisan, de ilyen kifogásokkal jött, hogy vasárnap van, tegnap miatt másnapos, és a vasárnap az vasárnap.

Na mármost :D Ha punciról van szó, szerintem teljesen mindegy milyen nap van én úgy gondolom. Valahol érthető a sértettsége, de az is érthető hogy én is féltem a lelkemet és az érzéseimet.

2016. jún. 17. 23:42
 7/19 A kérdező kommentje:
És emiatt húztam ennyi ideig.
2016. jún. 17. 23:44
 8/19 anonim ***** válasza:
Rövid leszek: ezt egyszerűen elszúrtad. Ez a hajó már elment...
2016. jún. 18. 00:11
 9/19 anonim ***** válasza:
Hát én 2 hónap után már agyf.szt kaptam volna, szegénynek jól elvetted az idejét...
2016. jún. 18. 00:13
 10/19 A kérdező kommentje:

Tudom!

De így jártam.

Tanultam belőle

2016. jún. 18. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!