Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk? Mi lehet a probléma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk? Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, aki nagyon bejön nektek, elkezditek fűzögetni, elhívjátok bulizni, beviszitek ezáltal a haveri társaságotokba, valamint családi program alkalmával pedig a családotokba. Az itt most lényegtelen, hogy csak dugni akartok vagy komolyan is gondolnátok vele,

A lényeg, hogy két évig próbálkoztok nála kitartóan, lett volna ezer alkalom, hogy lefeküdjetek vele,de mégsem adta magát könnyen.

És igen, itt én lennék az a bizonyos alany,de a srác megírta nekem, hogy feladta ezt a dolgot, és azóta közömbös velem, nem keres.

Pedig én már tettem utaló megjegyzéseket, mégsem ugrott rá.

Most jól gondolom, hogy megelégelte a várakozást? És már csak büszkeségből sem enged?

2016. jún. 17. 23:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Reméljük ő is megtanulta, hogy nem csesszen el még egyszer két évet egy lányra, aki amúgy akarná őt, de inkább eljátssza, hogy nem.
2016. jún. 18. 00:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Végignéztem egy ilyen játékot a közeli barátaim között.

Elbasztad, felejtsd el

2016. jún. 18. 00:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Jó azért ő sem az udvarlás szakértője, tehát nyilván ha egyértelműen jelezte volna felém a dolgokat, nem gondolkoztam volna ennyi ideig.
2016. jún. 18. 00:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem állj elé, és mond el neki ezt őszintén. Már úgysincs vesztenivalód.. 27/F
2016. jún. 18. 04:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdésben a válasz:

"A lényeg, hogy két évig próbálkoztok nála kitartóan, lett volna ezer alkalom, hogy lefeküdjetek vele,de mégsem adta magát könnyen."

Jó nagy szűzqrva vagy. A gyerek meg elég hülye, hogy nem rugott ki két hét után.

Ezek után ha sirva könyörögnél sem dugnálak meg.

2016. jún. 18. 04:57
 16/19 anonim ***** válasza:

Te agyilag kb egy 10 éves szintjén vagy.

Amúgy tipikus a sztori. Miután lesz**r már te futsz utána.

2016. jún. 18. 05:00
 17/19 anonim ***** válasza:
En azt nem tudom, hogy a kerdezo felfogja e h ket ev flortoles, az kb csodaszamba meg? Mia z , hogy nem jelezte egyertelmuen?? Eleg jol vegezte a dolgat a srac, ha a jelek atjottek. En tuti, hogy szoba nem allnek veled mar szerintem akkor sem, ha 2 honapig huznad az agyam es meg akkor sem latnam az eselyt. Feltetted a lelked?? Ugy erezted meg az elso ev utan is, hogy serulni fog? Egy olyan sractol, aki egy eve kitarto? Kegyetlen vagy es remelem egyszer vissza fogod kapni. Buntetni kene az ilyen embereket. Zarkozz be ket evig es gondolkodj
2016. jún. 18. 06:41
 18/19 A kérdező kommentje:

Ha azt gondoljatok hogy ket evig ugy huztam,hogy minden nap kitartoan keresett,irt,hivott nem igy volt :D

Mindig vmilyen program soran jutottam eszebe mint szulinap,vmilyen buli,balak stb..

Tehat olyan h random ram irjon es megkerdezze h vagy mi a helyzet osszesen talan ket alkalom ha volt.

Kozben neki voltak alkalmi kapcsolatai stb..tehat sztem o se gondolta komolyan h mellettuk engem is fuz beszallok neki harmadiknak,ugy voltam vele baratnak addig jo ha meg van a viszonyunk.

Tul van szerintem targyalva ez a tema,ket ev torteneseit nem lehet leirni roviden mi,hogy,miert tortent.

2016. jún. 18. 08:02
 19/19 A kérdező kommentje:

Az meg lehet igaz,h oszinten ele kellett volna allnom es megkerdeznem tole megis mi a terve velem,elmondani a dolgokat mi akadalyoz engem,mitol felek.

De ha annyira erdekelte volna en ugy gondolom leirta volna es megkerdezte volna o is miert csinalom ezt? V megis mit kepzelek? Miutan rakerdeztem mit es miert adott fel? Nem valaszolt.

Bocsanatot is kertem,leirtam neki h azt vettem eszre kozombos mostanaban felem,ha vmivel megbantottam azert elnezest kerek.

Ennyit irt "ok"

Felolem igy is csinalhatjuk ..de ha akkor nem hajlott ra h megbeszeljuk ezutan se fog.

Szoval igen egy szuzkur...va vagyok egy 10 eves kisgyerek ertelmi szintjen :D

2016. jún. 18. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!