Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti voltatok már idősebb nővel?
Tenyleg jobb velük sokszor , mint a fiatalabakkal?
Engem is nagyon izgat az erett nő, de nekem eddig meg nem jött össze.
Kort írjatok légyszi:-)
20/f
Voltam egy 38 éves bombázóval, többször is. Nagyon jó volt.
Mindenben.. nem csak szex terén, emberileg is.
Egy 53 eves novel voltam. Nem jobb, mint fiatalabbal. Ugyanolyan. :)
25F
24 évesen egy nálam 20 évvel idősebb nővel (volt még más is aki 9-el vagy 15-el volt több mint én de azok csak futó játékok voltak). Ez évekig eltartott. Szexkapcsolat volt. Most 50-en túl is baromi izgató nő.
A szex az szex. Farkad megy a punciba és jól esik. A körítés más. Más külső, más hozzáállás, stb.
Van ami korfüggő, de nem törvényszerű, hogy csak azért jobb, másabb, mert időseb, vagy fiatalabb. Neked fétisként ugyan adhat egy többletet az élményhez de önmagában attól még ugyanolyan mint bármilyen másik lánnyal.
16 évesen voltam egy 33 éves csinoska özveggyel. Ő tanított a szerelemre. Csodás időszak volt.
Egyetemi éveim alatt előfordult, hogy idősebb hölgyeknél kellett laknom. No, az nem volt valami felemelő.
Érdekes olvasgatni ezeket a válaszokat, kész élettörténetek... :-) ...lehet, hogy majd egy könyvet kellene írnom ezekből... :-)
Tehát mindenki dugott már szinte mindenkivel és rájött, hogy ugyanolyan... :-)
Nem tudom mit csináltok rosszul, de én még a masztit sem untam meg, pedig mindig ugyanazzal a kezemmel csinálom... :-)
Amikor elolvastam a kérdést az jutott eszembe, hogy: "Amikor hazamész anyádhoz, akkor is egy idősebb nővel vagy." :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!