Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, hogy befejezze?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy befejezze? 23n

Figyelt kérdés

Jelenleg kapcsolatban élek, de össze-össze jövök az egyik fiúbarátommal, meg még egy sráccal. A fiúbarátomnak is van kapcsolata már régóta. Az enyém még elég friss, de megértjük egymást.

Tisztában vagyok azzal, hogy ez nem mondható normálisnak, de ahogy én sem foglalkozom mással, úgy mások se foglalkozzanak velem/velünk.

Viszont! A múlt hétvégén spontán összetalálkoztam egy sráccal, akivel régen alakulgatott párkapcsolat. A távolság miatt aztán gallyra ment az egész, anno nem történt semmi. De a hétvégén elszórakoztunk.

Nyiltak vagyunk egymással. Elmondtam neki. Meg mást is. Csak mesélgettem neki ezt+azt. Azóta másabb lett. Durcizik, fúj és neheztel rám. Ha közeledem bár engedi, az elején nem viszonozza. Aztán igen, miután már kedveskedem neki, babusgatom, mert amúgy nagyon jó vele. Mondtam neki, hogy neked is van más, nekem is. 50-50! Ilyenkor nyomottan néz, nyomogja a telefonját, hallgat. Valamelyik nap rendesen megsajnáltam, ahogy gubbasztott. Mikor valaki rám ír, rögtön úgy néz, hogy na vajon ki az már. Mintha csak pasi irhatna, senki más.

Zavar ez a fujósodás, duzzogás. Olyan, mint egy túzok sokszor. Néha megsajnálom, de máskor meg idegesít, ahogy gyerekeskedik. Tegnap is ült. Gubbasztott. Ekkor mondtam neki, hogy nyíltan kétoldalú a dolog, úgyhogy egy szava sem lehet. Meg ne nagyon mereszgesse a szemét, mikor kapok egy üzit, mert engem se érdekel, hogy ki irogat neki. Szóval csitt! Elhallgatta. Elkezdte a telóját nyomogatni. Direkt a közös képeinket nézegette. Azt hittem pedig rég törölte. Kérdeztem is, h h nem, azt hittem már rég nincs meg, nehogy véletlen a barátnője meglássa. Annyit mondott, hogy: megvan...

Minden jó lenne, ha nem művelné ezt. De végül mindig megsajnálom, mindig odabújok. Akkor meg csak néz bambán. Alig kölcsönös a közeledés, csók, csak hagyja nekem magát.

Hogyan értessem meg vele, hogy ez így nem jó? Búval b@$$zottság nem jó dolog.

U.i: akinek az értékrendjébe nem fér bele az ilyesmi, görgessen tovább. én sem foglalkozom azzal, h ki mit csinál.

2016. jún. 20. 18:08
1 2
 11/13 Noren1989 ***** válasza:

A kérdésedre válaszolva: valószínűleg nem bízik benned, nem akar veled kapcsolatot így. Várja, h ő legyen neked az egyetlen.

26/F, továbbra is.

Tudod, nem kapta meg, amit szeretett volna. Én pl szeretnék Rainbow Dash-el szexelni egyszer...

2016. jún. 20. 20:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#9-es leirta a valaszt.

Monogam kapcsolatra vagyna veled mert szeret. Te nem szereted ot viszont es egyebkent sem tudnal megadni neki egy monogam kapxsolatot ezert depis. Ennyi a tortenet. Remelem segitettem.

2016. jún. 20. 20:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Értem. De neki van barátnője lassan 5 éve. Nem szingli!
2016. jún. 20. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!