Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy befejezze? 23n
Jelenleg kapcsolatban élek, de össze-össze jövök az egyik fiúbarátommal, meg még egy sráccal. A fiúbarátomnak is van kapcsolata már régóta. Az enyém még elég friss, de megértjük egymást.
Tisztában vagyok azzal, hogy ez nem mondható normálisnak, de ahogy én sem foglalkozom mással, úgy mások se foglalkozzanak velem/velünk.
Viszont! A múlt hétvégén spontán összetalálkoztam egy sráccal, akivel régen alakulgatott párkapcsolat. A távolság miatt aztán gallyra ment az egész, anno nem történt semmi. De a hétvégén elszórakoztunk.
Nyiltak vagyunk egymással. Elmondtam neki. Meg mást is. Csak mesélgettem neki ezt+azt. Azóta másabb lett. Durcizik, fúj és neheztel rám. Ha közeledem bár engedi, az elején nem viszonozza. Aztán igen, miután már kedveskedem neki, babusgatom, mert amúgy nagyon jó vele. Mondtam neki, hogy neked is van más, nekem is. 50-50! Ilyenkor nyomottan néz, nyomogja a telefonját, hallgat. Valamelyik nap rendesen megsajnáltam, ahogy gubbasztott. Mikor valaki rám ír, rögtön úgy néz, hogy na vajon ki az már. Mintha csak pasi irhatna, senki más.
Zavar ez a fujósodás, duzzogás. Olyan, mint egy túzok sokszor. Néha megsajnálom, de máskor meg idegesít, ahogy gyerekeskedik. Tegnap is ült. Gubbasztott. Ekkor mondtam neki, hogy nyíltan kétoldalú a dolog, úgyhogy egy szava sem lehet. Meg ne nagyon mereszgesse a szemét, mikor kapok egy üzit, mert engem se érdekel, hogy ki irogat neki. Szóval csitt! Elhallgatta. Elkezdte a telóját nyomogatni. Direkt a közös képeinket nézegette. Azt hittem pedig rég törölte. Kérdeztem is, h h nem, azt hittem már rég nincs meg, nehogy véletlen a barátnője meglássa. Annyit mondott, hogy: megvan...
Minden jó lenne, ha nem művelné ezt. De végül mindig megsajnálom, mindig odabújok. Akkor meg csak néz bambán. Alig kölcsönös a közeledés, csók, csak hagyja nekem magát.
Hogyan értessem meg vele, hogy ez így nem jó? Búval b@$$zottság nem jó dolog.
U.i: akinek az értékrendjébe nem fér bele az ilyesmi, görgessen tovább. én sem foglalkozom azzal, h ki mit csinál.
Az első vagyok. Én még voltam katona. Már azt sem viselném el, hogy hárman-négyen hordják a bakancsom, de hogy a bakancs még hisztizzen is....
De hogy ne legyek ennyire parlagias: véleményt rólad senki ne formáljon, csak segítsen, mert idióta helyzetben vagy. Talán éppen benned a hiba. De ugye, ez most nem pálya, tükörbe nézni. Gusztustalan, komolyan.
Semmit, elég fura, hogy 23 évesen itt tartasz de hát istenem.
Mindenesetre ha babusgatod csókolgatod azzal kinek lesz jobb? Már csak azért is fogja tenni magát, hogy törődj vele. Egyébként meg nem értem..
Egyfelől a telefont nyomkodjátok kussoltok meg gubbasztottok így tulajdonképp mi a túró értelme van összefutni? Mit csináltok azon felül, hogy nézitek egymás búskomor képét?
Másfelől meg szerintem leléhetnél vele de sok értelme nem lenne a te stílusodhoz amennyiben ezt annak lehet nevezni túl féltékeny szóval ígyse működne meg úgyse.
A kérdés szempontjából mondjuk legalább sok hasznos infó van de legalább annyi haszontalan is.
Szerintem egyébként az sem kizárt, hogy durván kiábrándult belőled csak van egy vagy 2 vonzó részed amit nem tud elengedni.
Nagyon érdekes...
Tehát, te igazából most azért értetnéd meg vele, h ez igy nem jó, mert vele akarsz lenni, vagy mert erkölcstelenség párkapcsolat mellett mással "ismerkedni" ?
Bocsáss meg, de nem derült ki a valós szándékod.
26/F
Egyébként a Tanár úrnak igaza van.
Nem tudom mire a pökhendiséged meg a fennhéjázásod. A segítség meg relatív és nem is kell messze menni, hogy valami ésszerűre akadj...
2. Tanár bejegyzés előtti kommentelő
Szívből kívánom magamnak és másoknak is, akikbe némi értelme szorult, hogy ne találkozzanak ilyen lánnyal, mint te, mert egyszerűen vagy sérült ember vagy érzelmi téren vagy buta vagy eleve. Nagy teher nekünk, normális férfiaknak, hogy ilyen ostoba nők élnek köztünk, mert a veszély mindig ott leselkedik ránk, hogy belefutunk egy ilyen érzelmi nyomorékba. Kívánom, hogy rendezd soraidat, keress fel egy jó szakembert, mert abnormális az, ahogyan éled az életedet. És tudod mi a legszomorúbb? Hogy nem csak magad fetrengsz a mocsárban, hanem másokat is magaddal rántasz. Azért azt a másik srácot is kiherélném, hogy barátnő mellett veled töcsköl.
A karma a tetteink következménye. Mindig van hatás-ellenhatás, szóval valószínűleg te sem fogod elkerülni a későbbiekben azt, ami jár a tetteidért.
Nem szeretem magam ismételni, pedig már a kérdésembe is belefoglaltam 2xz hogy én nem foglalkozom mással mit csinál és kivel, más se foglalkozzon velem. Ez a magánügyem. Az én életem. Kit érdekel, hogy kinek tetszik? Nem akarok senkinek megfelelni! Felnőtt ember ezt fel is fogja, nem ítélkezik, hiszen semmi közze hozzá? Vagy én kinek fröcsögök bele a dolgába? Jelentkezzen!
A kérdésem az, hogy mi a baja, hogyan kezeljem? Nem, nem csak gubbasztunk, van minden, csak nyomott a hangulata többször.
Tehát ha az kérdezem, hogy milyen alakú az alma, akkor nem a körte érdekel.
A kérdésre kell válaszolni, konkrétan, már aki akar, nem elemezni az életemet, ugyanis ahhoz senkinek semmi közze!
A köze- egy "z".
Ha nem érted, hogy egyszerűen OKOZAT, amit leírsz, az Ok meg a lelki nyomorultságod, akkor nem érted.
Az almalé meg az alma közti összefüggéssel nem akarsz szembenézni.
Nem mosolyog, hogy a 4 férfi átal használt libát kezdi megkedvelni? Hp.
Nagyon kemény vagy.... Iyen nőtől óvjon az isten...
De hogy kapj választ, szerintem ő már rég vitt ebbe az egészbe érzelmeket, szeret, féltékeny. Pont nem úgy viselkedsz, mint aki csak dugni akar, hanem bújsz, sajnálod, és ezzel csak felerősíted ezt benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!