Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogyan?

Figyelt kérdés
Amikor kényeztetnek odalent hogyan szeretitek ha csinálják?

2016. jún. 19. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
En azt szeretem ha lassan indit...huzza az agyam. Pl elindul a nyakamtol es vegig csokolja a mellem es a hasam is, majd a combjaimat is addig csokolja amig mar en huzom oda a fejet... Elosszor csokolja korbe a puncim, majd nyalja meg a szemerem ajkaimat, szopogassa, majd dugjon a nyelvevel..kibe es korkorosen, de jo gyorsam, de a csiklomhoz eleinte ne erjen hozza... Ha mar latja h a csiklom rendesen beduzzadt, kezdje el finoman nyalni es csokolgatni, azt is szeretem ha neha finoman hozza er a fogaval. Kozben kezdjen el ket ujjal ujjazni es neha neha szivjon ra egyet a csiklomra... Es attol vegem ha kozben a mellemert is felnyul es maszirozza.. Aztan mikor erzi h megyek el es szoritom ossze azt ujjait a nyelvet nyomja ra jo erosen a csiklomra h meg intenzivebb legyen az orgazmus :)
2016. jún. 20. 00:02
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

1#

Ilyen gyorsan még nem állt fel a farkam...

2016. jún. 20. 00:45
 3/6 anonim ***** válasza:
#2 ezt boknak veszem :D
2016. jún. 20. 00:59
 4/6 anonim válasza:
90%

Így kell ezt csinálni csajszi!

2016. jún. 20. 01:35
 5/6 anonim ***** válasza:
14%
Akinek erre feláll a f...sza az jó nagy lúzer lehet és nem láthat p1nát csak szökőévente egyszer!
2016. jún. 20. 07:46
 6/6 anonim ***** válasza:
5# Nem feltétlen. Én is benedvesedtem tőle. Elég szépen kívánatosan leírta az 1# válaszadó. Én sem tudtam volna szebben. Max annyival kiegészíteni, ha a popsimba is belenyal egy kicsit vagy becsusszan egy néhany ujjacskája az meg nagyon finom sexy tud lenni.
2016. jún. 20. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!