Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szolnátok ha a pasitok baleset miatt impotensé válna?
Véget érne a kapcsolat,aki mást mond az nem őszinte.
Van aki nem azonnal lépné meg,de idővel mindenképpen.21/L
Kegyetlen dolog ez,de szerintem a fiúnak kellene elküldenie a lányt így jobb lenne a lelkének,mert idővel úgyis lelépne.
19/L
Mivel a vőlegényem és a családom a legfontosabb mindennél jobban szeretem őket kitartanék mellette. Jóban rosszban. Vennék valami vibrátort ja esetleg úgy van aztán ha megkívánom legyen. Nyutott japcsolatba nbele se mennék. Nem birnám. Szégyen és nekem fordítva hofy esne? Mi lenne ha több is kialakulna nem csak szex. Gáz az egész nyitott kapcsolat dolog.
Viszont ez a kapcsolattól is függ mert ha más pasival akit nem szeretek vagy csak kedvelek és bem olyan fontos nekem elengedném.
22N
Ha erre a kérdésre azt válaszolod hogy elhagynád vagy nyitott kapcsolat...gondolkozz el hogymost szereted a párod?
Mi lenne ha te terhes leszel és nem szexelhetsz.
Vagy ga megbetegszel és örülsz hogy van a seggedem lyuk.
Vagy ga balesetet szenvedsz...
Neki is vannak igényei és nem elég a szaxi meg a kézimunka. Belemész te is a nyitottba mert nem vagy önző és igényei vannak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!