Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mit szolnátok ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szolnátok ha a pasitok baleset miatt impotensé válna?

Figyelt kérdés
Teljesen oszinten!
2016. jún. 19. 20:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
33%
Akkor jonne a nyitott kapcsolat. Ha nem onzo el fogja fogadni, vannak igenyeim.
2016. jún. 19. 20:45
 2/20 anonim ***** válasza:
54%

Véget érne a kapcsolat,aki mást mond az nem őszinte.

Van aki nem azonnal lépné meg,de idővel mindenképpen.21/L

2016. jún. 19. 20:46
 3/20 anonim ***** válasza:
38%
Erika Bergerrel értek egyet. teljes mértékben :)
2016. jún. 19. 20:46
 4/20 anonim ***** válasza:
78%
Én az a típusú nő vagyok aki meg tud lenni szex nélkül 2-3 évig nem volt párom se alkalmi kapcsolat se maszti. Nem is kívántam teljesen át álltam sulival foglalkoztam és nem érdekelt a szex. Páromat meg szeretem annyira hogy nem hagyom el és elfogadom a helyzetet és át állok egy új rendszerre. Lehet nem vagyok normális de nekem a szex egy olyan dolog ami számomra nem létfontoságú. 22/ L
2016. jún. 19. 20:54
 5/20 anonim ***** válasza:
12%

Kegyetlen dolog ez,de szerintem a fiúnak kellene elküldenie a lányt így jobb lenne a lelkének,mert idővel úgyis lelépne.

19/L

2016. jún. 19. 20:55
 6/20 anonim ***** válasza:
87%
attól még van nyelve és ujjai...
2016. jún. 19. 20:57
 7/20 anonim ***** válasza:
szerintem sok nőnél ez attól függ hogy megtermékenyítésre képtelen impotens tehát feláll a bré lehet használni csak nincs sperma vagy abszolut nem lehet használni szexre.A második esetben a nők nagy %a előbb utóbb otthagyná mert a szex fontos része számára a kapcsolatban akadnak kivételek de én a nagy többségről beszélek. Az első eset még néhány nőnek tetszene is akik nem akarnak gyereket
2016. jún. 19. 21:01
 8/20 anonim ***** válasza:

Mivel a vőlegényem és a családom a legfontosabb mindennél jobban szeretem őket kitartanék mellette. Jóban rosszban. Vennék valami vibrátort ja esetleg úgy van aztán ha megkívánom legyen. Nyutott japcsolatba nbele se mennék. Nem birnám. Szégyen és nekem fordítva hofy esne? Mi lenne ha több is kialakulna nem csak szex. Gáz az egész nyitott kapcsolat dolog.

Viszont ez a kapcsolattól is függ mert ha más pasival akit nem szeretek vagy csak kedvelek és bem olyan fontos nekem elengedném.

22N

2016. jún. 19. 21:02
 9/20 anonim ***** válasza:
Ja persze,aztán a nyelvével vagy az ujjával csinálna gyermeket mi?A fiúk ritkán válnak impotensé fiatal korban,szóval ott már komoly idegrendszeri sérülésnek is kell lenni.
2016. jún. 19. 21:02
 10/20 anonim ***** válasza:
74%

Ha erre a kérdésre azt válaszolod hogy elhagynád vagy nyitott kapcsolat...gondolkozz el hogymost szereted a párod?

Mi lenne ha te terhes leszel és nem szexelhetsz.

Vagy ga megbetegszel és örülsz hogy van a seggedem lyuk.

Vagy ga balesetet szenvedsz...

Neki is vannak igényei és nem elég a szaxi meg a kézimunka. Belemész te is a nyitottba mert nem vagy önző és igényei vannak??

2016. jún. 19. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!