Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz, ha a csajom mindig lepippant engem, álmomban?
Figyelt kérdés
Már nem ez az első eset, hogy egy kis baleset történik a paplan alatt.
De legalább van egy nő, aki kimossa, és ő nem az anyám!
2016. márc. 9. 20:25
2/9 Sunshinedoll válasza:
Ha álmodban csinálja, akkor gáz, mert nem vagy tudatodnál.
3/9 anonim válasza:
Ki előtt kellene szégyenkezned emiatt? Értsd: Nem gáz. Ja hogy mosni kell utána, hát nem gáz szerintem, megesik. Ja várjál, tehát akkor nem álmodod, hogy ezt csinálja, hanem amíg te alszol, ő ténylegesen ezt cselekszi? Hát akkor viszont szerintem szóljál már rá
4/9 anonim válasza:
Na most akkor ez alatt azt érted, hogy te azt álmodod, hogy kielégít orálisan, aztán emiatt történik a valóságban a "baleset", vagy te alszol, és ő közben csinálja a valóságban? Mert azért ez se mindegy.:P
5/9 A kérdező kommentje:
Azt álmodom, hogy lepippant, amikor a valóságban csak kiveri nekem. Sajnos nem akar orálozni.
2016. márc. 9. 21:33
6/9 anonim válasza:
De most akkor kihasználja , hogy kiszolgáltatott vagy? Hát amikor alszik ne piszkáljon már. Te a pasija vagy, nem a tulajdona. Szerintem ezt meg kéne értenie. Mondjuk ha számodra oké, akkor nekem mint külső személynek, rendben van, de akkor minek írtad volna ki a kérdést? Csak hát akkor szerintem nem a lényegre fókuszáltál a megfogalmazáskor. Akkor most az lenne a lényeg, hogy arra kellenének tippek, hogy felhagyjon ezzel a szokásával? Mert akkor azt mondjad, kérlek:) És hát egyébként beszéld meg vele, és ha nem érti meg, akkor szakíts vele vagy fogadd el, amelyiket akarod ezek közül.
8/9 anonim válasza:
Király a csajod!
Ez annyira zsír. Ember gondolj már bele. Még álmodban is kielégít. Melyik srác ne akarna ilyen csajt magának???
Vagy ez most dicsekvés akart lenni? :P
9/9 anonim válasza:
3.,6.,7. vagyok, szerintem vagy nem tisztel, vagy éretlen egy kapcsolatra, hogyha játékszernek tekint. Még ennyit írnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!