Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerettek gumiba szexelni?
Figyelt kérdés
En nagyon utalom, hamar kiszarad es aztan meg csak faj es ég puncim. Plusz meg a baratom sem erzi mikor bent van.. Tudom hogy kellene de nelkule megis jobb. 18/L2016. jún. 18. 23:41
1/11 anonim válasza:
Nem,én nem is eszem sosem :)
Ezért jó az állandó partner.
Másképpen is lehet védekezni.:)
3/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Igen, szeretek gumibaN szexelni.
Egyébként lehet, hogy rossz márkát/márkákat próbáltál eddig. Nem mindig a legdrágább a legjobb. Mindegyiknek kicsit másabb a síkosítója. Próbálj ki több fajtát. Biztos megtalálod azt, amelyiktől nem fáj és ég majd.
Amikor nemi úton terjedő betegségekről van szó, nem kell kitudja milyen gyógyíthatatlan dolgokra gondolni. Annyi is elég, ha egy szimpla hüvelygombával oda-vissza fertőzitek egymást mondjuk a lappangási időben. Inkább a gumi.
6/11 anonim válasza:
Nem, a rövid es a hosszú válaszom is.
7/11 anonim válasza:
Hát akkor a te csuprocskáddal van a gond, -én óvszerrel is nedves és krémes vagyok mondjuk nem érem be szexeléssel, dugással-ragaszkodom a szeretkezéshez!
8/11 A kérdező kommentje:
De szedek mellette amugy fogamzasgatlot, mar 8 napja.
2016. jún. 19. 06:57
9/11 anonim válasza:
Akkor minek az óvszer, ha állandó partnered van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!