Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még korai lenne, de annyira szexelni akarok vele, hogy egyszerűen megőrülök. Mit csináljak?
Éppenhogy csak összejöttünk, konkrétan 3 napja. És ismerni is csak 1 hónapja ismerjük egymást. Elkövettem már azt a hibát, hogy gyorsan odaadtam magam, most nem akarom, ráadásul még parázok is egy kicsit, nem 2-3 évvel idősebb nálam, tuti, hogy sokkal tapasztaltabb.
Szóval a lényeg, hogy még nem akarom.
Deeee egyszerűen néha úgy érzem, hogy nem bírok magammal, szinte elfelejtek levegőt venni, ha a közelemben van. Ha rám jön az 5 perc, egy hajszál választ el attól, hogy nehogy rávessem magam, meg ilyenek :D
Tök gázul érzem magam emiatt, hogy ennyire nem tudom magam fékezni, ez annyira ciki...
Mit csináljak? Nagyon rossz ez így...
"Elkövettem már azt a hibát, hogy gyorsan odaadtam magam"
Lehet, hogy ez valaki másnál hiba volt, de egyáltalán nem biztos, hogy a mostaninál is az lenne.
Ismered egy hónapja, az is már egy elég jó alap.
A lényeg, hogy szerintem tűzd ki, hogy még pár randit kibírsz... aztán ha mégsem, akkor na bumm, ez van. Attól még lehet simán tartalmas, jó kapcsolat, ha nem bírjátok visszafogni magatokat.
Párommal a 2. randimon feküdtem le, hamarosan összeköltözünk. Ha amúgy minden ok, akkor nincs olyan, hogy "korai". És semmi ciki nincs benne, természetes, hogy vannak vágyaid.
Amúgy én azt csináltam, hogy megmondtam a páromnak, hogy nagyon kívánom, de szeretnék még egy kicsit várni, mert nem érzem késznek magam a szexre. Ez az első randinkon volt, és mondom, a 2.-ig ki is bírtuk az önmegtartóztatást. :)
"Majd, ha kicsit öregszel, nyugisabb leszel ilyen téren, hogy ne dobd oda magad, mint egy konc húst."
Érdekes, én ahogy "öregszem", annál természetellenesebbnek érzem, ha felnőtt emberek húzzák-halogatják a szexet, miközben kívánják egymást. Igaz, azóta lett némi emberismeretem, ráérzek, hogy ki tekint rám húsként, és ki az, aki mindenestül kíván...
Én sosem értettem ezeket a kényszer szabályokat, hogy akarom de mégse. Most akkor akarod vagy nem?
Aki nem szeretné és erőltetik az gáz. Ha te akarod és ő is akkor mi a gond? Mit kell ezen ennyit filózni. Amikor gondolkodni kéne valamin az nem megy, ilyen hülyeségeken meg napokig... tényleg látszik, hogy még fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!