Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek mi a véleményetek? Ciki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek? Ciki?

Figyelt kérdés
22 èves szűz lány vagyok. Általánosban volt utoljára barátom mivel közèpsuliban lányos iskolána mentem ès nem jjárogattam el sehová. Majd èretsègi után irány Budapest ès nemrèg vègeztem elegy akadèmiát. Szval nem igazan volt idom pasizni igy szuz vagyok. Az egyik baratnom folyamatosan azt mondogatja,h itt az ideje mostmar elveszitenem mert ez ciki. De en egyaltalan nem erzem annak, gondoltam kikèrem a Ti velemenyeteket is.

2016. jún. 18. 21:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki, mások véleményére ne hallgass. :D Majd akkor elveszted, hogy ha te úgy gondolod :D
2016. jún. 18. 21:10
 2/23 zóna_pocok ***** válasza:
100%
Nem gáz, nem kell csak azért dugni, hogy elmondhasd, hogy nem vagy szűz. Minőség>mennyiség, és mindenre igaz. Majd ha jön valaki akit szeretsz és ő is téged akkor majd megtörténik, ráadásul téged sem zavar, szóval no problem. :P
2016. jún. 18. 21:12
 3/23 A kérdező kommentje:

Akkor nem csak en gondolkodom igy..:)

Nem egy ejszakas kaland altal szeretnem elvesziteni..hanem szerelembol :)

2016. jún. 18. 21:13
 4/23 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :)
2016. jún. 18. 21:13
 5/23 anonim ***** válasza:
72%
Nem ciki , de veszìtsd el! Hidd el kùrni jò !
2016. jún. 18. 21:14
 6/23 anonim ***** válasza:
82%
Kicsit hihetetlen ez az akadémia elvégzés ilyen helyesírással, de amúgy nem gáz. Nem vagy elkésve.
2016. jún. 18. 21:20
 7/23 anonim ***** válasza:
#6 Mivel az akadémia név használata nincs szabályozva, bármilyen intézmény felveheti. A szakmai szervezeteken kívül leginkább alternatív oktatási intézmények szokták használni, ott pedig bőven beleférhet ilyen helyesírás.
2016. jún. 18. 21:25
 8/23 A kérdező kommentje:
Ez most komoly? Elnezest a par hibaert... A Rippel Brithers Akadèmiát vègeztem el..
2016. jún. 18. 21:46
 9/23 A kérdező kommentje:
*brothers
2016. jún. 18. 21:46
 10/23 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Kíván a barátod, vagy esetleg szerelmes is.
2016. jún. 18. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!